Pozitivní test, špinění, nemocinice a na UZ nic

05.03.2012

Ahojky, včera jsem začala špinit, spíše starší krev, přes den jsem to neřešila protože jsem dobrala utrogestan tak jsem si myslela že je to po tom. Odpoledne jsem začala špinit ale spíše maličko krve, ale ne moc jen maličko. Jela jsem do nemocnice, doktor mi udělal ultrazvuk a jsem asi 5+2 a ještě nebylo nic vidět, je to normální? kdy jste poprvé vaše mimi viděli? hrozně se bojím, brali mi krev, mám si zavolat na HCG a zítra jít na kontrolní náběr, pokud HCG stoupne 2x tolik bude vše v pořádku ale hrozně mě znervózňuje že to nebylo vidět, napsal mi zase utrogestan a ascorutin. Za každý váš názor budu moc ráda... :r:

Teď ti přesně neřeknu, jak jsem na tom byla s týdnama, asi 6 plus něco a doktor tam taky nic neviděl. Měla jsem přijít za týden a už tam červíčka viděl. Kamarádka šla taky brzo po zjištění těhu a taky tam ještě nic neviděl. A jí teda nechal čekat tři týdny. Takže takhle brzo je to normální. Hlavně klídek :one:

Já byla poprvé u dr. asi ve 4+5 a malá černá tečka vidět byla. Ted jsem byla v 6+5 a už to byl flek. Ale neřekla bych, že se to dá takhle paušalizovat, u někoho to vidět bude, u někoho ne...Taky hodně záleží na ultrazvuku, můj dr. má nový, který umí i 3D, 4D, i mi tam ted v 6+5 pustil křivku srdíčka, a pustil to i nahlas, což i mého prvního těhu měl starý ultrazvuk, a tohle ani náhodou...

:a: AHojky buď hlavně v klídku, ja když jsme přišla na to že jsem těhu. tak jsme šla k dr až v 6+0 a pak teprve bylo vidět takový malý nic a srdíčko a žloutkovej váček. Určitě se nestresuj a dej tomu ješzě par dní. Miminko teď roste každým dnem.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka