stydká kost - pravá strana

02.03.2012

Ahojky holky už asi zhruba měsíc možná přes měsíc mě bolí stydká kost - pravá strana př.když se chci oblíknout a stojím na jedný noze tak to děsně bolí to si musím sednout nebo když ležím a otáčím se na boky nebo i když vstávám tak to bolí.A dneska mě mimi tlačilo hodně dolu tak strašně že jsem měla hrozně tvrdý břicho ale jen chvíli tak 15sekund ale tak jako kdybych tam měla kámen nebo co je to normální to všechno?Děkuji moc nebo to mám říct dr. já jdu kněmu příští čtvrtek děkuji moc a hezý večer.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj mě se to stalo taky. Teda něco podobnýho. Při chůzi jsem uslyšela křupnutí (fakt jsem to slyšela - bylo to dost hnusný :s: ) a najenou se mi hrozně špatně chodilo. Jeli jsme na pohotovost (večer už jsem nemohla udělat ani krok) a tam mi řekli že se mi stydká spona rozestoupila a že se to občas stává a po porodu se to spraví. 14 dní jsem pak "chodila" o francouzských holích - spíš jsem se plazila nebo sunula (nevím jak ten pohyb popsat :///: V posteli jsem se otáčela půl hodiny. Hrůza. Teď jsem 4 měsíce po porodu a spona mě pořád bolí. V pondělí jedu s malou na kyčle tak se chci zeptat ortopeda co s tim. Někde jsem četla že když se to nesrovná, je nutný to řešit operativně. Tak doufám že se tomu vyhnu. Teď jsem tě možná trochu postrašila, ale neboooj u tebe to bude určitě dobrý a po porodu budeš fit :a:

Ano už Ti může tvrdnout břicho, jsou to vlastně kontrakce. Co se týče ty stydký kosti, tak mě tak strašně bolela, že když jsem vstávala z postele tak jsem nejdříve musela na 4 a pak něčeho chytit a přitáhnout se rukama, nohama jsem vůbec zabýrat nemohla!!!. Dcerka má 2,5 a ještě vím že u některých pohybech mně ta kost hodně zabolí! Já jsem byla hodně "rozbitá" tím tehotenství a o porodu už ani nepíšu. Ale jak píší holky, řadši řekni doktorce o všem co se Ti nezdá. Rady z těchto stránek ber jako doplňující, niko-li jako klíčové. :a:

In reply to by hanicka11

Tak takhle mě to teda nebolí,že bych musela na všechny 4 já si lehnu na bok a rychle se odstrčim chvili sedím a hned vstávám je to cítít hodně ta bolest ale až takhle jako si to měla ty tak snad ne.Teda když ti to bolí už i po porodu tak to musí být hrozný já tohle právě u prvního dítěte takový problémy neměla tak proto se ptám tam sem rodila císařem tak uvidime ale jinak děkuji.A jak teda vypadaj kontrakce?Já jen že jsem jsem taky neměla ještě :-) děkuji

In reply to by Andrejka...

:s: to poznáš :///: Jestli máš mentruační bolesti, tak kontrakce jsou to samé. Začínají touto intenzitou a postupně se zvyšuje bolest a zkracuje čas mezi jednotlivými kontrakcemi. A do toho Ti pak tvrdne břicho, až máš najednou pocit, že to horší být nemůže :s: ale pak se to ještě zintenzivní, až to bude jedna jedná velká kontrakce bez mezer. :00: Jsou to vlastně stahy dělohy.

Ahoj, rozhodně bych to dr. řekla. To určitě normální neni. Tvrdnutí břicha bývá, taky jsem ho měla a taková bolest jak popisuješ by být určitě neměla. Nevim, jestli se tím třeba nestlačuje nějaká céva. A snažila bych se vyhledávat polohy, aby se to nedělo. Cokoliv, co je v těhotenství nestandardní, by se mělo řešit.

In reply to by Andrejka...

No, snad to nic nebude. Jak Ti přišlo břicho těžký, pokud si vzpomínám tak jsem takový pocit občas taky mívala, jakoby se tam protahoval nebo něco, ale ne, že by to bylo hrozně těžký, prostě jenom těžký. Nevim jak to popsat.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky