revize delohy po porodu

27.02.2012

ahojte holky, doufam, ze mi poradite. mam tri tydny po porodu a desne zdravotni problemy. rodila jsem cs. tri dny po porodu dr. na utz zjistil, ze se mi nesvinuje deloha, necistim se, v deloze jsou kusy srazene krve cca 5cm, takze mi pochali 3x denne oxitocin, ktery mel vyvolat delozni kontrakce, svinuti delohy a vypusezi kusu srazene krve. paty den na utz nenasel dr. zadnou zmenu a sla jsem na revizi. KO desaty den po porodu ukazala, ze se deloha porad nesvinula a porad obsahuje velke kusy krve. dalsi tri dny jsem chodila kazdy den na oxitocintove injekce. dalsi kontrola zjistila dokonce narust delohy na 3cm, nasledovala dalsi revize a stahnuti delohy na 1,5cm. ted mam za sebou dalsi tyden a dalsi serii injekci. zitra jdu na kontrolu a uz ted se tresu strachy, ze me poslou na dalsi revizni zakrok.
zazila jsem to taky nektera? mate stim zkusenost???

Taky moc gratulujeme k holčičce a taky jsem ráda, že jste v pořádku, tedy jakž takž. Tak ať už je to dobré a jste zdravé!

Gratuluji k narození mimča :q: Měla jsem také problémy se svinováním,ale po jedné revizi to bylo ok.Takže ti neporadím. :a:

In reply to by miha

Mám se už dost neohrabaně,tloustnu i po vodě a počítám týdny do května :///: Asi půjdu na plánovanou sekci,vypadá to,že David bude větší než tři kila,takže bych ho nemusela porodit,takže pomalu vše chystáme na den D.Jinak vše ok,Petřík začal ukrutně zlobit a vztekat se,takže se docela děsím,jak budu zvládat.Holčičku moc závidím,u nás se to nějak nepovedlo :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka