kufřík z od Dr.

24.02.2012

Ahoj holky chtěla jsem se zeptat jestli některá zvás chodí na gyndu do Hořic k p.Pechovi já jen jestli jste už dostali kufřík děkuji

Kliknutím vložíte smajlíky:

já vůbec tenhle kufřík nedostala, mimiochodem jak jsi spokojená s Pechem? on dělal v Trutnově v nemocnici..tak ho znám :00:

In reply to by piribidi

ahojky no on pochází z Hořic a pořád dělá v Trutnově v nemocnici ale už jen opaeruje každou středu já tady měla v Hořicich p.kolátora ale už odešel a předal to p.Pechovi no podle mě je mladší to je jasný jinak zatim vše v pohodě poradí je příjemný neřve na tebe jako někteří.prostě zatím OK akorát mě naštval,že vyhodil sestřičku a vzal si tam nějakou svojí porodní bábu stímhle mě naštval jinak opravdu co se týče kontroli a všeho je ok.Mohu se zeptat odkud jsi?A ty chceš jít kněmu?

In reply to by Andrejka...

já jsem kousek od Trutnova, ležela jsem v nemocnici když tam ještě dělal na oddeleni gynekologie, asi to bylo tim ze byl jen zamestnanec tak byl takovej namyšlenec arogantní, já mám p.dr. Kokrhounovou, bych neměnila :-)) ke Kolátorovi chodila i moje sestra až zjistí jakej mladej a pěknej za něj nastoupil tak jí omejou :s:

In reply to by Andrejka...

ano tak brzo u syna jsem ho dostala jsem ho dostala sice ve 13.tt ale to měl týden před tím dovolenou a omlouval se mi a ted mi na druhé kontrole řekl že mám přijít za 4 týdny a to budu začínat podle MS 12.tt(budu 11+1tt) a prý když to bude všechno v pořádku tak dostanu průkazku a kufřík ale třeba dr. tady u nás nedává nic já dojíždím do České Lípy k panu Minaříkovi je to super človíček a pak dávají až v porodnici po porodu další kufřík a další věci

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka