nastřelené naušničky - dotaz

21.02.2012

ahoj holky, mám dotaz vy co máte nastřelené naušničky, staráte se o to nějak? my dala dr papír jak to mám 2x denně mýt tekutým mýdlem a oplachovat po tekoucí vodou což si půlročního děcka moc neumím představit, segra zas říkala že s tím nedělala nic, tak co vy ostatní?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj,nečetla jsem ostatní komentáře. Já jsem malé čistila ouška v místě vpichu lihem asi týden a každý den večer jsem jí náušničky protočila. Víc nic.

Čauky,já nevím,ale všeobecně i jizvy se nesmí umývat mýdlem.Malé jsem to 3 dny nenamáčela,jen protáčela,pak už normálně jsem myla hlavu,všechno,dokud se jí to nezahojilo úplně,pak jsem to vyměnila za normální,zlaté (asi za 4 týdny,už nevím).

Aojky, mě zas doktorka doporučila první 3 dny nenamáčet a potom aspoň 14 dní náušničky protáčet, aby nezarostli. Jinak ničím jsem nemazala a žádný problém jsme neměly, po měsíci jsme měnily za vlastní, které jsem měla 2 dny namočené v lihu(otevřené). :a:

Ahoj, me dala doktorka na ORL, kde to male nastrelovali framykoin a tim jsem mela par dni mazat z kazde strany ouska, ale kolik dni to uz presne nevim, myslim 5-7dni - kvuli prip. zanetu

Nic jsem s nima nedělala, holkám to nic nedělala, jen občas jsem je zkontrolovala, jestli nějak nehnisají, ale byly čistý.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky