Březnové neočekávání

21.02.2012

Vítám vás v březnovém neočekáváním a pevně doufám, že blížící se jaro udělá všechny čekatelky šťastné. A doufám že nové příchozí snažilky budou mít rok 2012 nejkrásnější s pohledem na // čárky.
Pište kdy neočekáváte, kdo s náma bude chtít sdílet graf (a ještě ho tu nemá), tak mi pošlete odkaz v osobní zprávě a já ho zařadím do seznamu. Všechny nové snažilky jsou vítány a všechny bývalé snažilky - teď už těhulky tu taky rády uvidíme ;) .
Nové nápady a návrhy co změnit, ráda uvítám
Pro měření bazální teploty :- ráno než se vstane (zhruba ve stejnou dobu),měří se dole ( nejpřesnější), digitální teploměr ( nejlepší)
Tady se dá zapisovat graf, kdo ještě nemá. http://www.womenzone.cz/

Miminkovské skóre :
prosinec : :cc): :cc): :cc): :cc): :cc):
leden : :cc): :cc): :cc): :cc): :cc): :cc):
únor: :cc): :cc): :cc): :cc): :cc):
březen: :cc): :cc): :cc): :cc): :cc):
Snažilky :€s€:..........................................................délka snažení :|-|:
Llotta - neočekává během 14 dní. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . (13 měsíců)
Hopísek - neočekává 16.3. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . (12 měsíců)
Ver.u - neočekává 24.3 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . (15 měsíců)

Mrcha dorazila k :spid:
Breny - womenzone - . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . (8 měsíců)
Gulmi - . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . (2 měsíce)
Janulka87 - . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .(3 měsíce)
Isa - . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . (16 měsíců)
Lolitka- womenzone - . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .(9 měsíů)
tuki - . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . (14 měsíců)
Jajusskaa- womenzone - . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .(6 měsíců)
Čepánka - . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . (4 měsíce)
andikasanu - . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .(14 měsíců)
lidus84- womenzone - . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .(23 měsíů)
Petula35 - womenzone . . . . . . . . . . . . . . . . . . . (9 měsíců)
Veru6 - . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . (10 měsíců)

Těhulky :€O:
Heelenka - . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . (3 měsíce)
Kulisekslunicko- womenzone -. . . . . . . . . . . . . . . . (3 měsíce)
Choca - . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .(1 měsíc)
SarinkaU - . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .(32 měsíců)
Mirca - womenzone - . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .(7 měsíců)

tak injekce jsou v pohodě. Byla jsem na kontrolním UTZ a samozřejmě nic...tak mi dala ještě at si píchám o tři dny déle a v pondělí jdu opět na utz...tak jsem zvědavá... :a:
jo raději taky trávíme venku než u PC, ale to snad každý tak nesmutni, že tady nikdo není... :00:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:€s€: Ono to většinou tak bývá, že 5 nových holek ten měsíc přijde, hned otěhotní a ta původní sestava tu opět zůstane :s:

Dobré ráno holky ...jak se máme??co nového...nějak nám to tady spinká nikdo sem nechodí,asi to je tím sluníčkem venku :€s€: :€s€:

Ahoj, tak testik nelhal a ms :spid: dorazila sice o pet dni pozdeji ale prece..zatim jen spinim ale pocitam ze se rozjede....to je tak kdyz si clovek neco naplanuje, chtela sem jit zitra s malou plavat.Takze snad to vyjde priste...Preji vsem brzke dve carecky a tehulkam at si to krasne uzivaji, protoze to strasne rychle utika :-(

Holky moc nám to tu nežije (ale zdravím pohřešovanou Andrejku :a: ), tak podám moje aktuální hlášení, abychom měly případné úspěchy zdokumentovány ;-) V neděli dopoledne byl maxim. pozitivní ovu test, takže v neděli večer a včera večer jsme na to vlítli. Ale, překvapilo mě, že v neděli odpoledne byl test úplně negativní.. asi to bude množstvím vypité tekutiny, nebo nevím.. ale neřeším, jednou byl pozitivní, zbytek nevidím neslyším :-) .. jsem ráda, že jsem testovala i dopoledne.. Takže tolik dobré zprávy, horší, že mě sex tentokrát vůbec nebral, chlap mě celý dne vytáčel a nebýt ovu, dopadlo by to spíše hádkou. Takže pohodové podmínky pro plození minimální.. no, uvidíme uvidíme.. každopádně na začátku května bude cyklodovolená, tak to tentokrát beru s rezervou a těším se na případné příští vychytávání ovu pod stanem :-) Mějte se krásně holky, užívejte jarní dny a držím všem palce!

In reply to by Veru6

Já neměřím, a tentokrát ani netestuji. Nehodilo by se mi to, k tomu moři, navíc cvičím, a protože to stejně nevyjde, tak se nehodlám tou myšlenkou, že by to vyjít mohlo, ani obtěžovat a cvičit budu dál hoďku denně ovu neovu :€s€: Testíky zase zkusím příští měsíc ;)

In reply to by breny

Ahoj Peťo :€s€: Někdy je to potřeba, trošku si od toho odpočinout, teď je na to ta správná doba u mě, protože na dovolenou být těhu ani nechci... ;) Dala jsem si takový 6-ti týdenní klídek :-) Nějaký sex určitě bude, ale pochybuji, že když to nevyšlo za poslední 2 roky, vyjde to zrovna teď... ;)

In reply to by lidus84

Holky, jsem na tom stejně jako vy (sice z trochu jiných důvodů, ale smýšlím stejně)...je bezva po 8měsících každé ráno nestartovat teploměr a nehlídat ovu. Myslím, že ze všeho nejvíc potřebuje oddych hlava a já jí to teď dopřávám.

Ahoj holky.. jste zlatíčka, že na mě myslíte :€s€: .. teď toho mám docela dost na řešení, celou dobu jsem neměla práci a najednou mam skoro 3 tak tu skoro vůbec nejsem, ale vaše příspěvky čtu, akorát nestíham reagovat ;) .. Gratuluji k novým miminkům, a držím palečky.. Myslim na Vás :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

To se zeptej na hlavní stránce spíš, tady asi nikdo nebyl... Na kontrole průchodnosti ano, ale né pomocí laparoskopie... Tobě to hrozí?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky, to mě mrzí, ale hlavní je, že ms ještě nedorazila. Pokud nevíš, kdy byla ovulace, tak je šance pořád... Ovulace se mohla zpozdit a s tím má spoždění i ms (nebo případné // na testíku). Držím palečky.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

a jaký testík jsi zkoušela,Na mamtestu by v den očekávání určitě být už měla

In reply to by Jajusskaa

delala jsem si mamatest a nic...ale i pri prvnim tehu mi testy strasne dlouho nic neukazali, jak sem psala vis....az nekdy na konci druheho mesice mi teprv test ukazal dve carky jinak nic...a to sem si delala test 14 dni pred, nic a pak u dr. 7+6...tak nevim no....

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Holky,my tak občas jezdíme od září už jsme byly potřetí.jednou mě Honza doslova unesl-byla to akce -zabal si věci bude je potřebovat a jelo se a já nevěděla kam :) pak jsme byyl na víkend za kamarády a ted toto a vřele doporučuju.Jsme ted jak dvě hrdličky :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No Luci,večer jsme šli hledat kde se půjdem nabaštit a atak a pak si teda dali véču a každý 2 skleničky vína a manža byl pak unavený ale nějak jsme se na sebe prostě vrhli a stálo to teda zato ten :sex:
Jinak clostík beru poprvé a je mi fajn,jako bych ho ani nebrala a mám teda jednu tabletku denně.Jen mám takový bílí výtok,jinak nic :)

tak včera MS dorazila v plné parádě tak mně eliz můžeš přidat ošklivého pavoučka.další měsíc asi na to budu snažit zapomenout a asi si udělám řidičák.

In reply to by lolitka.25

nejlepší nápad se odreagovat,já na to tento měsíc vůbec nemyslela co mi řekl gynekolog že asi ovulace neproběhne..jinak mi je to líto,držím palce na příští měsíc :h: :h:

tak ms stale nedorazila (mela dojit nejpozdeji vcera) a na testu pidi dusik...nejde vyfotit ale na pohled tam neco je... delal jsemsi test s citlivosti 25...az dorazim domu tam mam mamatest tak udelam znova a uvidime co tam bude ci nebude....Myslite, ze i kdyz tam byla jen pidi carecka ze bych mohla byt tehotna? Dekuji za nazory

In reply to by Janulka87

Určitě!Já jsem měla taky v pondělí jenom takového skoro neviditelného dušíka,ve středu už na mamatestu viditelnou čárku a včera jsem měla už krásnou dálnici :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Gratuluji k tečičce, je super, že je mimčo tam, kde má být, a přeji aby rostlo, bylo vše v pořádku a měla jsi pohodové těhu :€O: :one:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jéjé to je hezká zpráva to já bych taky nevydržela :h: hlavně at ti je dobře :dance:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahój,tak to moc blahopřeju :one: .Já už se taky nemůžu dočkat,až se dozvím,co v tom bříšku mám :€O: .Včera jsem si dělala další 2 testy a na obou už mám dálnici jak vyšitou :s: .Snad mně doktorka vezme ještě tento týden :00: ,nebo zvědavostí puknu

In reply to by Heelenka

To je paráda :one: .Já v pátek byla 4+3 a fakt to bylo pidi.Ale hlavně,že je v děloze. S Aničkou už jsem měla ve 4+4 takové černé jakoby vajíčko,které bylo krásně vidět a nešlo přehlédnout.Moc moc držím palečky,aby tě vzala, co nejdřív a bylo to vidět."Puknout" můžeš až na konci listopadu nebo začátkem prosincem ;) :s: Já jdu ke svému za týden v pondělí.

In reply to by lolitka.25

Ach jo :( Podle mě by se to mělo léčit, jak píše i Liduška antibiotiky.A když budeš víc pít,tak se ti to dřív pročistí.Možná bych k tomu doktorovi šla příští týden a nenechávala to zbytečně dlouho neléčené,aby se ti to ještě nezhoršilo.At je ti brzy dobře a hlavně at jsi v pořádku,aby mohlo přijít mimi :)

In reply to by lolitka.25

Ahoj Verčo, to mě mrzí s teplotou i s tím že to nevyšlo :( Snad to vyjde příště... :one: S tou krví v moči je to divné, to by se mělo přeléčit antibiotiky určitě...

tak MS přišla včera...aspon že dorazila tak že nemusím plašit jakto že není...tak jsem si došla pro injekce a od zítra si píchám do bříška...
holky už jste si to některá píchala? já nevím jestli budu schopná si to píchnout...

In reply to by tuki

Ahoj nepíchala jsme si hormony, ale injekce na ředění krve, píchá se to taky do břicha...Vůbec se nemáš čeho bát, nejhorší je první injekce, pak zjistíš, že to vlastně ani skoro nebolí a jedeš jak profík:)))kdybys chtěla oporu nebo poradit, obrať se na mě, píchala jsem si je celé těhu a šestinedělí...Fakt to zní hůř než to ve skutečnosti je...

In reply to by breny

Ano, Péto, zní to strašidelně! Osobně jsem schopná píchnout kohokoliv kamkoliv, ale sebe néééé!!!
Jo, a ještě mě napadlo k sliznici...asi taky proto jsem u každého těhu měla Utroš, řekla bych, že tomu tak ymůže pomáhat. 8) ;)

In reply to by Tez

Tez ano utroš na to pomáhá, ale já i přes něj měla malou sliznici...tak uvidím co mi řeknou...
K těm injekcím, když je to pro mimi, uděláme vše...zase za zdravé mimi je to malá oběť...

In reply to by tuki

Ahojky, to je mi moc líto, že ms opět dorazila... A to už jsi byla po tom iui? S těmi hormony mě to taky mrzí... Není tu nikdo - za posledních 7 měsíců, co sem chodím - kdo by si to píchal... Tez si to měla začít píchat, ale otěhotněla, takže k tomu nedošlo... Budeš první... :( To si to ale nebudeš píchat sama, ne? Mně píchal jednou Pregnyl manžel do břicha, sama bych si to v životě nepíchla... :(

In reply to by lidus84

nen ještě nejsem po iui... na to teprve moýná půjdeme tento cyklus jestli budu mít ovu. Min. měsíc jsem měla jen clostík a po tom ovu nebyla...tak se zase čekalo do další MS...
no právěže budu muset sama, manžela jsem prosila a ten říkal, že to nemůže udělat...takže dnes večer začnu, ještě že si to budu píchat jen jednou denně...
tak snad po injemcích bude vše tak jak má a budu se moc těšít na iui a příští měsíc hlásím //.... :00:
hezky se mi to plánuje, ale vím, že skutečnost je jiná... :dance:

In reply to by Tez

tak to moc gratuluji, vím, že jsme se přihlásili na stejno do CARU...a měla jsi větší štěstí...mě taky všcihni říkali jak k tomu nedojde...ale co dr. nám pomůže a budu se radovat jako ty...
držím palečky at ti vše dopadne dobže... :a:

In reply to by tuki

Ahoj, já jak sem moc nechodím, tak mi občas něco ujde... Byla jsi taky na vyšetření průchodnosti vejcovodů?
JInak samozdřejmě držím palečky, aby to píchání injekcí k něčemu bylo, tfuj, tfuj, tfuj!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no je to u každé jiné já po prvé když jsem ho brala měla OVU 15-17 den a ted když jsem ho měla ta byla až 16-18 den...takže pokud neměříš poradila bych ovu testy... :a:

In reply to by tuki

Souhlasím, holky tu ovulovali i 23. den po Clostíku, takže to může být kdykoliv... Jestli nechceš měřit ani se tím nějak zabývat, tak sexujte obden a určitě to neminete... Držím palce :one:

Jinak holky ,já si dneska něco objednávala z jedné lékárny a vzala jsem si tam i ovulační testy,pak směs vitamínu E+selen+ zinek(prvně jsem chtěla jen zinek).Tak uvidíme ,třeba se to bude mému pupíku líbit tyto bombonky :)
Jinak honza má rád šumivé vitamíny C a tak jsem mu tam vzala vitamín C kombinovaný zinkem(a to je prý dobré na plodnost)

In reply to by lidus84

já si to taky myslela,že to tak bude ale mě to určitě taky neuškodí.Do něho dostat vitamín je těžký,dkyž je to šumiví ,tak si to dá ale to by asi nepolikal.Možná dkybych m uřekla,že je to kombinace na imunitu aby nebylnemocný-je zrovna nachrmlanej :) Jinak nevím,on chce snažení dát spíš volný průběh

Miručce gratuluju k :h: a krásné reakci babiček :) A ty krevní testíky lolitky to mě mrzí ale myslím si,že když jsi měla 3 duchy,tka jsi podle mě těhu.Bylo by to hodně divný

Veru to mě moc mrzí :-( A neptala jsi se Dr., jak je možný že jsi měla tři duchy? Zítra budu netrpělivě vyhlížet,tak nás nenech dlouho čekat :one:
A Káťo,dnes kontrola u Dr. jsem asi 6+1,prý je to ještě malinké,ale máme srdíčko :h: :dance: :\x:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky