kolik jste nabraly?

19.02.2012

při 1. těhu jsem přibrala 20kg a zase se k tomu blížím. můžu se zeptat kolik jste zatím přibraly? já jsem 23+3 a mám nahoře 8kg a to mi zůstalo 10kg z 1.těhu. díky

tak já jsem dnes 22+3tt a mám nahoře 10kg :pig: v prvním těhu jsem nabrala "jen" 16kg, teď počítám, že 20kg hranici přemůžu jako nic :D a to jsem letos v létě (rok a půl po porodu) teprve zhubla všechna kila.. tak to zas bude běh na dlouhou trať.. teď přibírám snad i ze vzduchu :D :D

Já jsem 24+3 a přibrala jsem 4 kg (vážila jsem 48 kg a teď 52 kg) :) . Jsem zvědavá, kolik budu vážit na další kontrole, kterou mám teď v pondělí.. bříško totiž pěkně roste :s: .

Ahojky,
já v prvním těhu +12kg, v druhém +17kg,
a nyní 11 měsíců po porodu jsem na své výchozí váze, uf.

Ajojky tak ja jsem dnes presne 23+2tt a mam nahore zatim 2kg :) :dance: u prvniho tehu jsem mela urcite vic, celkove jsem pribrala 15kg, samotnym porodem jsem shodila 10kg a v sestinedeli asi 3kg :) ty 2kg co mi zustaly jsem shodila behem dalsich dvou mesicu :one: takze doufam, ze ted priberu mene, at po porodu ty kilca nemusim pocitat :00: ale prijde mi, ze se cpu uplne stejne jako u prvniho tehu a dokonce bych rekla, ze pohybu mam ted mene...pred tim jsem byla od rana do vecera v praci, kde jsem obsluhovala az do 8. mesice :D no jo,je to proste zajimavy.... :///: :///:

jsem 22 plus 6 a nahoře mám 6 kilo.Přibírám trochu rychleji než poprvé.Poprvé jsem měla nahoře 17 kg ale po 6 ti nedělí jsem byla na své váze.

zrovna dnes jsem se vážila a mám nahoře už 8 kg :r: minulé těhu jsem přibrala jen 7 kg, doufala jsem, že to bude taky tak :( ale je fakt, že před těhu jsem hodně zhubla, tak se to vrací jaksi k normálu, oproti dřívější váze bych měla nahoře teprve 4kg. takže teď mám 77kg na 178 cm :( jsem 26. týden :a:

v minulém těhu jsem na začátku 5 shodila a při porodu jsem vážila o 18 kg víc než před otěhotněním, takže to je 23kg celkem. Při kojení shodila 25.
Toto těhotenství jsem začínala s váho o 2kg menší než minule. V této fázi těhotenství jsem minule měla o 8kg víc než mám teď :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

to jsem ani neměla v úmyslu :D

spíš jsem měla na mysli, že v minulém těhotenství jsem nepřibrala zrovna málo a že tentokrát jsem na tom o nějaké to kilo lépe ;)

Ahoj já jsem 33. týden a mám 14 nahoře. V létě to snad nějak vyběhám než se pustíme do druhého mimča. Jinak mi připadalo že se moc nepřejídám, prostě ta váha jde nahoru snad sama :€s€: .

ahoj :a: ja jsem při prvnim těhu mněla vden terminu porodu 8kg nahoře ale přenašela jsem 10dní a to už se nevážila tak to mohlo stoupnout natych 10kg..teťka sem mněla na konci 22tt 2kg nahoře,teť sem 25+2 ale do poradny jdu až 1.3 tak uvydíme jak to zase stoupne :)

Ahoj, já při prvním těhu nabrala 22kg.Naštěstí jsem vše shodila,po ukončení kojení což bylo rok a půl jsem měla pořád 8 nahoře. Tak jsem začala 3x týdně dřít v posilce a za tři měsíce byly dole.Teď jsem ve 29tt a mám 11kg navíc.Takže to vypadá na stejný konec,okolo tich 20kg. :00: :r:

ahoj , tak ja mela do minule taky 8 nahore, ale minule sem trochu zhubla sem zvedava ted ve stredu a pri prvnim 8 za celí těhu :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka