Věděly jste že jste těhu ještě před očekávanou MS a před těhotenskými testy?

17.02.2012

Chci se zeptat jestli jste věděly že jste těhotné,ještě před tím než Vám vynechala menstruace a ještě před děláním testů?Myslím ne jen že jste měly třeba těhu příznaky ale takový ten vnitřní pocit?

Když jsem byla těhotná, tak jsem začla mít zvláštní pocit tak 4 dny před očekávanou MS, 2 dny po očekávané MS jsem si udělala test ale byla jsem si naprosto jistá že jsem těhu a taky že tam byl dost viditelnej duch a další den už krásné //. Ale bohužel to nedopadlo a v říjnu jsem byla na revizi a bohužel, takovej zvláštní pocit a bolesti břicha mám teď každej měsíc a přitom furt nic, asi už s toho blázním:(((

já jsem teď těhotná počtvrté. Pokaždé jsem s napětím očekávala, zda se ms dostaví a nedočkavě jsem testovala, hned jak se v očekávaný den nedostavila. Ty tři minulé zkušenosti mě naučily vůbec to neřešit, dokud ms nemá zpoždění. Teď napočtvrté jsem vůbec neměla potřebu testovat, tak tři dny po vynechání ms jsem si byla těhotenstvím naprosto jistá. Test jsem si nakonec udělala asi 10 dnů poté, vyloženě jen proto, že mi doma jeden zbyl z minula a žádné další těhu už neplánuju, tak bych ho stejně vyhodila. Příznaky se tradičně dostavily v 6.tt.

jo, ve druhém těhu. tak nějak jsem to věděla, taky jsem měla jeden hodně zvláštní sen, který jsem nemohla pořád pochopit a asi po třech dnech co mi vrtal hlavou mě napadlo, že jediný, co mi vysvětlí je, že bych byla těhu a v tom mi to všechno zapadlo dohromady....s testem jsem do očekávané MS nevydržela (cca 2 dny před)a byl už pozitivní

Všem Vám mooooc děkuji za odpovědi,potěšily jste mě ;) Mám ráda šťastné konce a jsem zvědavá jestly i u mě to tak dopadne :h:

Ahojky,tak u prvního těhu jsem to začala tušit až když jsem měla spoždění a po týdnu spoždění test a byly tam //,ale nedopadlo to dobře,u 2.těhu jsem to tušila,tak 5 dní před MS...bolely mě prsa,bříško a den před MS jsem zkusila test a // jako hrom,ale taky to nedopadlo dobře.U 3.těhu jsem měla tušení taky brzo před MS,ale nic mě nebolelo,jen trošku bříško,ale to je i před MS,jenže tohle bylo tak nějak jiný...měla jsem tušení a 2 dny před MS jsem testovala a byly tam //.Teď mi spinká v postýlce skoro 5.měsíční Matyášek,takže do 3tice všeho dobrého to vyšlo.Takže já to věděla před MS

Já vysadila antikoncepci s tím že mimi necháme osudu..takže sme se s přítelem ani nesnažily a ani sme nedavaly pozor..asi po dvou měsících od vysazení týden před očekávanou ms jsem začala mít právě ten vnitřní pocit že je něco jinak,špatně mě nebylo,těhu test byl negativní,pak dva dny po očekávané ms spoždění a já dělala znova testík už tam byli dvě čárečky :) takže fakt tušení vyšlo :one:

jj tušení bylo velkééé navíc neustalá nevolnost, bolest prsou a hlavy a byla jsme strašně unavená pořád.

já ten vnitřní pocit měla u obou těhu ;) tak nějak jsem to cítila od začátku, i když testy byly negativní.. Moje tušení se 2x potvrdilo :)

No spíš takové doufání že by to mohlo klapnout a měla sem strach si udělat test,že by to nevyšlo a já bych byla zklamaná.Nakonec jsem si test udělala v den očekávané MS

Ahoj. Ja teda ani u jednoho tehotenstvi ne. U prvniho jsem doufala, ze by to tak mohlo bejt, protoze nam snazeni trvalo pul roku a u druhyho to byl vylozene sok, protoze se to povedlo hned na poprvy a to jsem fakt necekala. Zadnej vnitrni pocit jsem nemela.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka