Hurááááá

20.02.2012

Ahoj holky,
při brouzdání na internetu jsem objevila tyhle stránečky a všimla si, že tu zjistím plno užitečných věcí a taky se tu můžu dělit o svou radost :-) . Jsem těhulka prvotěhulka :-) zjistila jsem to minulý týden přesně na Valentýna :s: , takže to byla radost ohromná - slzičky a výskání :s: . Podle výpočtů bych měla být na začátku 6.týdne, ale uvidím, co řekne pan doktor příští týden. Jsem děsně šťastnááááááááááá :€O:

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, tak tě tu vítám. Užívej si těhotenství. Je to úžasné když v tobě roste miminko. Ale teké je těhotenství náročné, ale to až později :-).

:dance: Ahoj Jani..raduji se s Tebou....pamatuji se ještě na to, jaký je to krásný pocit....Je to prostě úžasné..najednou máš pocit, že svět je krásný a usmíváš se jako trdlo:-) Moc si to užívej..letí to strašněěě rxchle..A´t jste zdraví..ty i miminko. Hladinkej bříšenko a povídejte si....Bude si to pamatovat.... :h: Hodně štěstíčka....

Pane jo, úplně si vybavuji ty pocity, co teď máš. Měla jsem to stejné a tady zažila nejúžasnější období svého života. Jak ráda bych na chvilku vrátila čas, hrozně to uteklo! Užívej si všechno, už to nikdy nebude takové. ;-) Ať ti mimi krásně roste a těhotenstvím i porodem proklouzneš bez potíží. :one:

Moc vám děkuju za příjemné přivítání :) jsem z toho všeho celá naměko :-) už si pomalu odškrtávám dny kdy půjdu konečně na gyndu :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka