Odrážecí kolo-jaké???

20.02.2012

Maminky, synkovi jsou dva roky a už asi tři měsíce toužíme po odrážecím kole, teď bude mít svátek, tak mu jej chci pořídit, ale jsem z malého města a nákup připadá v úvahu pouze přes internet, doporučte prosím kvalitní odrážecí kolo a třeba i stránku. Děkuji a hezký den

Kliknutím vložíte smajlíky:

My nyní koupili Davídka a opravdu je super. Dva měsíce jsem hledala recenze a jezdila po obchodech.Rozmýšlela jsem dlouho,já chtěla firsta,ale ten mi doma neprošel,jelikož je plastový,což partner rezolutně zamítl,navíc poměrně drahé s brzdou 3 tisíce :00: Synovi budou za týden 2 roky,na zem v pohodě dosáhne,kolo je stavitelé sedlo i řidítka,brzda citlivá a je opravdu lehounké.Kamarádky v okolí ho měli také,žádné problémy s ním nebyli.
http://www.biketunel.cz/detske-odrazedlo-davidek/

ahojky já chtěla jen first bike takže jsem sháněla na netu narazila jsem na pána který je prodává nové takže jsem objednala ale byl to podvodník - 3000 v pr..., takže jsem koupila normálně v tescu stojí kolem 1500 bylo zrovna v akci za 700 a super úplně stačí

taky jsem to hodně řešila. Šla bych být tebou do First Bike a nebo do Azub.
Hodně si ohlídej výšku sedla - protože některý odrážedla je mají vysoko, takže na to děti po druhým roce nedosáhnou nohama na zem.
To First Bike má adaptéry, čímž se to právě snižuje a dosáhnou na zem i malé děti.
Já nakonec koupila 12" šlapací kolo, ale dcerka na něj byla moc malá - letos (za měsíc jí budou 3 roky) a už se naučila sama šlapat a rajtuje už asi dva měsíce zatím doma - a na jaře už pošlape venku. (ale budou jí už 3 roky). Takže jsem ráda, že jsem odrážedlo nekupovala ale koupila přímo kolo. ... Ale já jsem fanda do kol, takže proto jsem to takhle udělala. Jestli to potřebuješ, aby s tebou jezdila jenom vedle tebe když někam jdete pěšky, tak bych šla určitě do odrážedla.

Dost bude záležet, jak je velký a těžký. My máme drobka a tak jsme koupili First Bike i s adaptéry, aby dosáhl na zem. Dostal ho krátce po 2. roce a super.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka