Zácpa u 2 a půl letého synka

19.02.2012

Ahojky holčiny,jak dlouho prosím vás nejdéle nekakaly vaše dětičky?Dneska to bude 3den co Kubík nekakal,jinak měl stolici pravidelně,tak se docela bojím,protože říká že ho bolí zadeček.Nemáte některá rady,jak mu doma pomoci.Zkoušely jsme nahřívání,pije hodně,dávám mu jablíčka,snažím se i dávat vše co obsahuje vlákninu.Nikdy jsme s tím problém neměli,akorát před 5dny měl teplotu a všimla jsem si že mu roste nová stolička.Budu vděčná za každou radu.

Kliknutím vložíte smajlíky:

v noci to byl boj,ted tu sedím jako mrtvola,protože se nám podařilo vytlačit bobek až kolem sedmé ráno.Jestli jsme všichni naspaly dohromady hodinu.Ze zoufalství jsem dala paralen čípek,protože jsem nemohla na prdolku koukat,jak se trápí,ale fakt zabral.Ještě před chvílí dotlačil zbytky a ted spokojeně kouká na krtečka.Dnes koupím tu Lactulosu a snad už bude líp.Holky moc díky asi se ted půjdu natáhnout,protože mimču v břiše se moc nelíbí že jsem ho nenechala vyspat.Nejhorší v noci bylo,že mě chytly nějaké divné bolesti do podbřišku,tak snad to byly poslíčci.Už jsem myslela na to že pojedem do porodky a to máme ještě měsíc čas,naštěstí zabrala vyšší dávka magnéska.Mějte pěkný den :a: :a: :a:

Kup Lactulosu,můžou to malé děti,kojící i těhotné,takže to není nic špatnýho. Neni to projímadlo,že by ho to prohnalo,ale změkčí to stolici. Já to mám v lékárně a při zácpě užíváme celá rodina,navíc to není návykové! Nic lepšího na zácpu neznám :a:

Ahoj, zkus švestkový kompot/přesnídávku/šťávu. V lékárně se dá koupit Lactulosa, pomoci můžou určitě i laktobacily pro děti, můžeš uvařit ovesnou kaši. Pomoci by mohl i jogurt s živou kulturou.. Vyvaruj se teď stavících potravin (rýže, mrkev, suché pečivo..)

Ahoj,to je nepříjemné :( naši prcci taky na to dost trpěli jeden čas :( Já sem jim vždycky kupovala bud 100%džus,třeba jablečný nebo tu švestkovou štávu od hippu.Ale to ho neprožene asi vyloženě hned.Jinak je prý dobré kysané zelí.Já v nejhorším případě vždycky zavedla glycerinový čípek,když sem viděla že to fakt drží třeba 4 dny na sílu a bojí se,byl protivnej tak ten čípek tu stolici jako změkčí aby to nebolelo a pomůže.No a pak sem naadila duphalac http://www.lekarna.cz/duphalac-1x500ml-hdp-sirup/ asi na 14 dní,večer sem mu dávala vždycky velkou lžičku a pomohlo to a ted už kaká denně.On je ten dupalac dobrej aby si dítě navyklo kakat denně že to nebolí

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka