děsivý sen

18.02.2012

Ahojte zářijňátka, dnes v noci se mi zdal naprosto příšerný sen, a když jsem se vzbudila myslela jsem si že je to pravda. Zdálo se mi že jsem šla na ten prvotrimestriální scrining a dr mi říká že jak mi na začátku říkala že to vypadá na dvě tak že jsou tři ale ty dvě jsou srostlice, a uplně jsem viděla jak ty srostlice mají jedno břicho, hlava jde z břicha kolena z lopatek... byla jsem šíleně zoufala, řekli mi že to musí pryč i to zdravé mimi. Lidi ráno jsem se vzbudila a nevěděla co dělat, až jsem zjistila že je sobota bo chlap ležel vedle mě a tak jsem nemohla byt zrovna na tom vyšetření. ještě teď jsem z toho špatná a doufám žeto bude ok. Mějte kráýsný víkend :€s€: a pohlaďte :€O:

A bude hůř :s: :s: :s: Ne promiň, ale já si vzpomněla na moje sny u prvního těhotenství, to se pořád někdo vraždil a tak. Je ale fakt, že o těhu a porodu se mi zdálo snad jen jednou, a to když už jsem byla asi 4 dny po termínu :-)

netrap se, divné sny v těhotenství nejsou nic výjimečného. V minulém těhotenství jsem jich zažila požehnaně, většinou dějově strašný bejkárny, ale byly plný lidí z mého reálného života, takže jsem ráno taky vstávala poměrně dost rozhozená. Synek je úplně v pořádku ;)

Ahojky - já dnes viděla ve snu spadnout letadlo. Letělo osobní a za sebou táhla něco jako obrovskej kamion. A já říkám: "No to nemůže utáhnout" a během chviličky se zřítilo do rybníku a zcela se potopilo. A já běžela pro hasiče a ti ihned rozjeli akci.
Zachránili pouze malého kluka, který se jmenoval Cyril. A ta jedna paní hasička mi říkala: Prosím Vás, předejte to tomu klukovi, bude mít alespoň památku. A podala mi stříbrný řetízek s nějakým přívěskem. :? :€s€:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka