Už 10+0 a další zápisek

17.02.2012

Moje milá bublinko,
týden utekl jako voda a už jsi zase o něco větší. Podle internetu bys měla být velká jako citron :D Představa, že i tak vypadáš mne rozesmívá :s:
Za ten týden se toho docela dost stalo, byli jsme o víkendu na návštěvě u mamky kamarádky, sestřička si tam pohrála s tety holčičkou, jsou totiž stejně staré. Ty ses prvně dostala do bazénu a snad se ti tam líbilo aspoň z půlky tak jako ségře, ta totiž byla nadšená.
V pondělí tatínek jezdil s prababičkou po doktorech, trochu nás totiž zlobí s pitím a pak jí je z toho zle. Tak ji lékaři zase trochu pokárali a snad se umoudří.
Ty jsi hodné miminko, sestřička mi dávala zabrat víc, ale v úterý, nejspíš se i měnil tlak, mi teda bylo opravdu mizerně. Omlouvám se, že jsem ti ani moc nedala najíst, ale nešlo to.
Tak bublinko, měj se v bříšku krásně a těš se, od pondělka za 14 dnů se na tebe podíváme :-) :h:

Máš to opět krásně napsané, já jsem dneska 10+0 a to s tím citronkem mě překvapilo, myslela jsem že to je ještě mnohem menší miminko... ale citron je tak velikej :-) To jsi mi udělala radost. Já se podívám na mimíska už v pondělí... po měsíci, tak snad bude vše v pořádku a bude se mít čile k světu na UZ.
Měj se krásně a užívej těhu :€O:

In reply to by Macinka Dobroška

Informace čerpám z tehotenskakalkulacka.cz, přemýšlím, jak velký citron mysleli :DDD
A co je taky pěkný co se informací týče, tak na rodina.cz když se zaregistruješ a vyplníš datum porodu, tak ti chodí každý den info o tom, co se v bříšku děje :-)
Závidím pondělní kontrolu, ale těším se na tvoje informace :-)

In reply to by Elukiv

Mám z toho trošku nervika, ale víc se samozřejmě těším... přece jen jsem už 4 týdny s mimískem nebyla... doufám, že je vše jak má být a taky se těším, že už konečně uvidím ručičky, nožičky... prostě miminko a ne jen takový flíček s kroužkem :s:
Pak dám samozřejmě hnedka zápisek do deníčku, už ať je to pondělí sakryš :€s€:

In reply to by Macinka Dobroška

No my prcka uvidíme až za dva týdny a to to bude 5 týdnů od poslední kontroly, tak jsem taky trošku nervozní, ale jelikož je mi pěkně blbě, tak se nebojím, že by bylo něco v nepořádku :-)
A u tebe bude určitě taky vše v pořádku, kort když ti tak krásně roste bříško :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka