Poradna 34tt a šok :o)

16.02.2012

Dnešní poradna :O .. Holky já se picnu!!! Čípek vyhlazen, to ale vím už dlouho, o to ani nejde..ALE.. dnes probíhalo měření a vážení.Danek je dnes dle MS 33+4tt ale dle utz jsme 36-37tt !!! Dany váží 3000g ! No myslela jsem, že padnu. Pan dr taky kroutil hlavou a vážil ho několikrát. No co, tak za 2 týdny kontrola, už i ozvy a přeměřování. A pokud bude pořád nabírat, tak to bude muset nějak řešit.. Takže to u nás vypadá, že rodit se bude určitě dřív než 30.3.. no jdu teda balit tu tašku :o))

Ahoj, já bych ty doktory fakt nebrala tak vážně....já tady pořád řešila kauzu velká hlava (mám to v deníčku), jelikož prostě moje dr. neumí měřit a hlava jí vycházela větší oproti tělu dokonce o měsíc!!! A pořád mne tím stresovala byla jsem úplně na vývrat. Od začátku to vypadalo, že mimi bude větší (a bylo - Mates měl 4kila při narození), hlava jen trošičku větší (miminka prý mají obvod hlavy 34cm a Mates měl 37cm - máme v rodině větší hlavy), ale narodil se zcela v termínu 39+3 a je zcela ok :a: Jo a rodila jsem úplně normálně - za 6 a půl hodiny od první kontrakce byl venku (ale au)...a když jsem se jich ptalla, jestli to náhodou nebylo na císaře, tak mi řekli, že měřím 170cm a že by stejně šel ven normální cestou...

mě u prvního řekli, že tělíčko cca odpovídá, ale hlavička je o 14 dní starší a větší a malý se pak narodil ve 38tt o 15 dní dříve a měl 3150g a 50 cm a teď u druhého mi už teď ve 30tt řekli, že je také větší, tak už nevím, co si o tom myslet. jestli to špatně určují ty termíny nebo jsou ti moji kluci nějakcí velicí. každopádně zas znám opaky, řekli jim, že jsou mimi moc veliká, vyvolali porod 2-3 týdny před termínem a miminka neměla ani 3 kg, tak tohle bych tedy řádila, protože je tam mohli ještě chvilinku nechat.

In reply to by krtecek9

No to jo, to by mě mrsklo, kdyby porod vyvolali a malej byl ještě menší :? ale zas musím jim trochu věřit, jestli mě ho nechají donosit, zase nechci rodit nějakýho obra nad 4 kila :k: to by malej musel asi císařem, že.. no uvidíme, nějak to dopadne.. }:) taky to nechápu, ale dr to měřil několikrát a říkal, že je to přibližná váha, ale velkej rozdíl +- tam nebude..

Ja kdyz jsem byla na UZ ve 31tt tak me doktorka rekla,ze malej je velikej.Odpovidal na 33-34tt takze jsme taky skocili o hodne driv.Kontrolni UZ uz nedelala.Rekla at jeste mesic vydrzim a pak uz muzu rodit.Tak jsem zvedava.Ted v pondeli jdu na kontrolu.To budu ve 37tt a prvni jsem rodila ve 38tt tak uvidime.

Teeda ten ale vyrostl bobek :dance: . U mě běžně doktor nepřeměřuje, takže se to vlastně ani nedozvím kdyby mimčo začalo takhle růst. Poslední UZ byl na konci 31 tt a víckrát už na mimčo koukat nebudou. Už jen měření ozvů a kontrola čípku. Jinak mě taky přepadly bolesti zad a nespavost. Potřebuju něco chystat do školy a nevydržím u toho sedět. Tak běž hezky balit, já už taky průběžně balím pro jistotu :€s€: .

In reply to by Zorka

Joo Zori, je to macek :( mě teda dr. dělá utz úplně pokaždé. A jsem za to ráda, vždy vyšetří ,,pohmatem,, čípek a pak jdeme utz kontrolovat miminko. No o těch zádech mi ani nemluv :O katastrofa.. mě pomáhá jen chůze nebo kočičí hřbet :00:

Ahojky, můj malej měl ve 33+2tt 2900g. Nikdo to nijak neřešil a týden po přenášení jsme vyvolávali. Měl rovný 4kilča když se narodil.

Ahoj, juuu no tak to mas dobry, uz budes mit bobiska brzy u sebe!!! Ja bych to brala hned!!! Nespavost, nevolnosti se mi vratili....jak ja bych to brala kdyby mi rekli uz jen 2tydny ;) my mame opacnej problem, my jsme zase malinky, takze mozna zustaneme i dyl nez predpokladano!! Hlavne at je vse v poradku a dej vedet jak pokracujete! Papa :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka