Poslední utz u doktora a výsledky

17.02.2012

Ahoj Maminky,

chtěla bych Vás poprosit o vaše názory.
Minulý týden jsem byla v 33tt na posledním utz,kde měřil miminko a výsledky mi pořád leží v hlavě. Vyšlo nám:
BPD 34+6
AC 31+2
FL 31+3

Váha 1810 g
říkal,že má miminko větší hlavu,ale prý to nemám řešit,jelikož měření mělo proběhnout v 32 tt a jelikož je prý hrozně nízko,tak už to nelze pořádně změřit. Tak Vám nějak nevím, co si o tom myslíte.
Děkuji za vaše komentáře.
Katka

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoooj, neboj neboj!!!! Úplně Tě chápu, že na to pořád myslíš, já na tom byla naprosto stejně, také mi můj doktor při měření napsal hodnoty, kdy hlavička byla větší skoro o 4 týdny, než další velikosti. On to vůbec nijak nekomentoval ani neřešil...Od té doby jsem na to pořád myslela já a malému začala říkat smutně "hlavounek"...Když jsem pak byla na ultrazvuku asi ve 36. týdnu(dělali mi ho častěji kvůli tomu, že jsem měla těhucukrovku)též mi jiná MUDr. řekla, že bude mít miminko větší hlavičku, to mě úplně polilo horko, tak jsem se ptala, jak velikou a ona na to: nebojte "hydrocefalus" to nebude...což byl tak trošku černý humor, ale mě to moc nepřidalo a taky se zmínila, že bude mimčo celkově větší, to už mě úplně dodělalo, už jsem se viděla, jak rodím císařem nějakého macka s megahlavou :00: ... V 38. týdnu mi dělal ultrazvuk jiný doktor a ten mi řekl, že miminko nebude nijak zvlášť veliké a ani hlavička mu nepřišla nijak obrovská...Jo a stejně jako u Tebe, malej byl hlavičkou už taky pěkně brzy nacpaný úplně dole, takže to nešlo nikomu moc dobře změřit. No ale to hlavní, nakonec mi porod vyvolávali ve 41. týdnu a narodil se mi překrásný chlapeček, který měl 3350 g a hlavičku měl úplně normální...takže se zbytečně nenervi a těš se na to nejnádhernější miminko, co máš v bříšku. To měření je fakt jen orientační, jsem toho důkazem. Tak papa a držím palce!!!!! :a:

In reply to by medunka

Ahoj,
moc děkuji za opravdu uklidnující příběh :-). Hned je mi lépe,když si přečtu takovouhle zprávu,že nejsem jediná kdo takové věcí řeší a to jsem druhorodička. Musím říct,že opravdu jsem přišla na to,že jsou věci o kterých jsem při prvním těhotenství vůbec nevěděla a tím pádem jsem to neřešila.
Moc moc děkuji a přeji krásný den
Kačka

In reply to by Katule 69

Rádo se stalo :€s€: Já také hledala rady a útěchu v různých diskuzí maminek a moc mi to pomohlo, jsem ráda, že je taková možnost, myslím internet :one: A máš pravdu, já také budu to druhé těhotenství asi bohužel řešit víc, což znamená, že mě z toho asi hrábne :bulva: Hezký zbytek víkendu!!!!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj,

to je asi pravda, vím že kdyby se něco dělo tak by to nenechal jenom tak,ale ženské jsou ženské moc nad vším přemýšlíme :-).

Moc děkuji za komentář

Kačka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka