stalo se vam nekdy,.aby se vam pri cekani na ms spustila laktace???..opravdu se vam to zadne nestalo???

13.02.2012

Ahojda, stále očekávám ms, uz mě i třetí den pobolívá břicho,ale stále nic. Jsem nafouklá jak balón. Mám asi rozházený cyklus, minulý cyklus trval 21dní a tento trvá už 32dní. Bolí mě prsa, při doteku se objevují kapky mleziva.Pozůstatky po kojení už to nejsou, přestala jsem kojit už pomalu před 2 lety.A TT je negativní. :?
Děkuji za odpověď

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak dnes už ms dorazila. 8) Paradox je,že tělo se stále chová jak těhotné a přitom tomu tak není :00:

Čauky,tak vidíš,já už skoro 2 roky nekojím a mlíko mám pořád,prsa mě bolí stále z boku,byla jsem už i na UZV,ale nic,že prý asi hormony,tak jsem zvědavá.Třeba je brzo na nějaké testíky a ty jsi těhulinka :-D

Dekuju za tuhle diskuzi, uz jsem si rikala, ze jsem magor :s: Me se vcera po trimesicnim nekojeni objevily ony zname kolace na triku a rikam si, co to jako je? Dneska slaboulinka MS, vcera mi prsa malem explodovala bolesti. Nu coz, za tyden zkusim TT, protoze u prvni dcerky jsem mela taky slabe krvaceni v dobe, jak se tomu rika, zavrtavani vajicka. Tak uvidime :a:

ahoj, tak to měla známá...kdysi brala antinu, pak ji vysadila a pak měla i delší cyklus a teklo jí mléko z prsů, i když nebyla těhu....hormon. antina jí tělo rozbláznila tak, že lítala po dr., protože jí našli nádor v hlavě a musela brát nějaké prášky, aby nerostl a mléko jí přestalo téct, pak začala mít problémy i se štítnou žlázou...je pořád taková pohublá, nevím, někdy se zeptám

ahojky, jak dlouho máš teda zpoždění ? těhu být můžeš ale test s vyšší citlivostí jak 10 to neukáže tak brzo. já měla dva a půl tydne po očekáváné ms slabou čárku. třeba těhu jsi ;)skočila bych k dr na odběr :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no některé druhy HA to mezi cykly mohou způsobit. já jsem měla azalii pro kojící kvůli hormonum a taky se mi to občas dělalo,ale jen po kapce semotamo. po vysazení mě i prsa bolely a ted co jsem měla lyndynette mi to dikybohu nedělalo. včil co jsem těhu mi to nedělá vůbec :D asi až bude ta správná doba. já když jsem měla prášky a vysadila cca jednou po třech plátičcích věděla jsem že když v pondělí vezmu poslední ve čtvrtek večer to dostanu,takže nevím jak to baštíš ty :) z redbulu si nedělej hlavu, já jsem malou byla vyšejčit na stodolní v 5tt kdy jsem ještě nevěděla,že jsem těhu :) taky plánovaná nebyla :) jsme si říkali joo v létě na to hupnem :D a to už tu s náma malinká bude :)

In reply to by Nika-V

tak nějak :D:D škoda ,že byl testik negativní,ale třeba to příjde. já měla poslední ms po ukončení plátička antio od 4,10 pak špinění při antiko od 15.10 a první test 2.11 negativní ...test byl pozitivní až 19.11 a to jen středně. a to bylooo 46den cyklu nebo kdy vlastně :) tak bych asi ještě počkala :) bud přijde ms nebo mimčo :)

In reply to by Nika-V

řekla ti to dobře,většina těhu chodí brzo a pak plaší,že tam je jen dutinka (viz já :D šla jsem necele dva tydny po ms. a to jsem ještě měla zpožděnou ovulku takže mimis je trošku mladši,ale to není na závadu :) )hlavně prsa nemačkej, prý to způsobuje vyplavování oxytocinu jako po porodu a dráždění dělohy. mě se to mlezivo ted nějak zahustilo a místo pár kapek se objevujou šputníky,či jak bych to nazvala.. hormonální šílenství je na začátku těhu největší nápor na těhu :) tak trpělivě vydrž, já ti budu držet palečky at je to jak má být:)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky