Jídelníček

16.02.2012

Ahoj holky. Zase do mě rýpala švagrová, tentokrát, že Klárka moc jí... Je pravda, že je baculka, ale řekla bych, že ji nepřecpávám...
Napíšu vám, co jedla včera a dnes:
Snídaně:bílý jogurt 120g, 5 kostiček chleba s máslem a šunkou
Svačina:půl většího jablka
Oběd:12 hodin rajská polévka, jedna naběračka
15 hodin bramborová kaše 180g a 30g kuřecí prsa přírodní,
k tomu pár koleček čerstvé okurky
Svačina:pomeranč napůl s taťkou:-)
Večeře:jogurt slazený

Snídaně:jeden toust se šunkou a sýrem
Svačina: asi 8 rozinek a půl banánu
Oběd:vývar
hovězí s rýží

Nechce mléko a pije tak 1-1 a půl litru vody nebo čaje za den. Když jí dám něco sladkáho, tak třeba 2-4 gumové medvídky nebo Brumíka vyjínečně, ale to potom nemá svačinu...
Její dcera, o měsíc mladší, jí jako vrabec a je hubená, ale pije 2 krát za den a nejmíň jednou za noc mléko.
V březnu jdeme k doktorce, tak se jí zeptám, ale co vy na to?

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj. moje dítě jí mnohem víc, někdy má teda období, že nejí, ale jinak sežere všechno, hlavně, když ji roste zub. akorát bych nedávala šunku a slazenej jogurt, to by se nemělo. :)

KLárce je 21 měsíců. Ona strašně ráda jí a zatím úplně všechno, co jí dám. Mě taky nepřijde, že by jedla moc. Je pravda, že když je tu návštěva a dá se něco na stůl, tak loudí pořád :(
Má 90cm a 15kg.

In reply to by janca.zao

Teda vy jste dlouhý a jídelnéček je uplně, super,náš luky jí ve 23 měsících úplně vše a to myslím doslova,.včera snědl půl kila jahod na posezení a jogurty snědl třeba tři za den a mlíčko pije ještě na noc,takže bez obav spíš byste si měla rýpat do švagrové vy.

3,5 roku a jen 12kg?Tak to je spíš mílo ne?naše malá má 3 roky a má tak 95cm a 18 kg :D De teda vidět že je baculka,ale nepřecpává se a sladkého moc nemá a dr nic neříkala :) Za to malej má 22 měsíců,jí jk splašenej(víc než malá) a má tak 86cm a 13kg a je proti ní chroustík :a:

Tuty porce malá ládovala na roce a půl. A tlustá není, takže v pohodě. A do toho nee 3 bonbonky, ale rovnou celý pytlík, a svainu měla i tak. :s:

Čauky,nevím,kolik je tvé malé,ale určizě jí nepřecpáváš.Té mé slečně je 25 měsíců,měří 95 cm a váží 17 kilo.Malá mě jí sice více,jak vy (myslím množstvím),ale jinak stejně,akorát na večeři nemá jogurt,ale kaši (jogurt má odpo.)Baculka byla hodně v 1 roce,ale teď už je to dobré.Sladké jí nedávám,jen výjimečně.Jsme ale pro svoje rozměry kontrolováni na endokrinologii.

ahojky a kolik dcerka váží a koli ji je let?já mám s dcerkou problémy s obezitou ,ale je to tím ,že má sníženou funkci štítné žlázy.máme 2 roky a 17 kg 83,5 cm. a je baculatější.ale to co píšeš jíme taky.a to už jako kontrolovanou stravu.aby nebřibírala tak rychle.myslím ,že normální strava zdravého dítěte.které se hýbe.naopak mám problém se starší dcerkou, která má na 3,5 letech 14,5 kg.špatně jí a málo u ní bych byla radši kdyby snědla aspon tolik ,co tvá malá..prostě mám doma dva extrémy.každé dítě je jiné.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

přesně jak píšeš na sladkém by mohla být živá.na suchých rohlících a mléku.kravské mléko s jahodovým Frapkem klidně třikrát denně.na těch to umělých jogurtech též.též má oblíbená jídla.ale je to žemlovka,sladké knedlíky,řízky,palačinky.to by mohla prasknout.a ostatní jídla musím říkat ještě aspon třeba 5 lžic.nebo nebude mlíčko.je jak kojenec.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky