holky co na tvrdou stolici u 3letého kluka

14.02.2012

ahoj včera tlačil tak že si trošku ven protlačil konečník :-( nafotila jsem poslala dr mailem ta mi poradila jen čím mazat, ale jak naředi stolici aby to nebyly takové šutry? Když si to vytlačil byly to šutry a, pak jsem ho dala spát, plínku a za chvilku se pokadil a bylo to už v pohodě, ale jak tomu předejít?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já dávám Kačce každý den laktobacily, koupila jsem v lékárně lactobacílky baby, které se vysypávají do pití, jeden denně a stolice je měkčí.

no já blbec si nějak neuvědomila že mín pije a že mu kupuju termixy a ermix není jogurt, je to našlehaný tvaroh a obsahuje kukuřičný škrob, který spíš dělá zácpu, musíme nasadit jogurty, mlíka vypije denně 500ml

ahojky, zkus nasadit laktobacilky, malé se po nich krásně upravila stolice. taky jsem si všimla, že se jí hůř kaká, když jí moc čokolády a málo pije. jinak jí prožene heřmánkový čaj a hruška.

jj,taky stím bojujem a malá nechce nikde kakat nežli doma :( takže třeba po víkendu u babičky,mi doma na nočníku brečí a to je pak nálož na vysklení okna.Kompotová švestková šťáva ji chutná,tak se ji snažím dávat.Teď začala užívat Aloe gel,po něm by to mělo být ok,uvidíme

kup si v lekarne sypanou vlakninu Psylium, da se dat do vody, mlika, jogurtu atd a stolice se zmekci, ja ji jedla 3tydny po porodu kvuli natrzene :zadek: :s: ...a pomohla moc :a:

ahoj,
já osobně průjmuju z kávy a mléčných výrobků. Třeba šlehačka mě pěkně vyprázdní... :///:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka