Mlékožrout!

14.02.2012

Ahoj holky,
chci se zeptat, jestli někdo nevíte zda je to dobrý a zdravý, nebo jí tolika mléka může být spíš na škodu ( což si myslím já)
Ráno klasika 300ml, večer před spaním chce zas 300ml, pak se vzbudí pravidelně kolem 1h a zas mlíko, to už jí dávám ale jen cca 150-200ml a zas v 6h, taky jen 150ml-200ml. Ani normálních tekutin tolik nevypije. Když koupím jinou značku mléka, řekne fuj!
Když je nemocná, tak jí to ještě víc zahlení, na zácpě jí to taky nepřidá a mě už nebaví se s ní neustále dohadovat. Přes den chtěla taky mlíko, ale to jsem byla přísná a nedám! vydržím třeba půl hodiny neustálé opakování " chci mlíčko, chci mlíčko, chci mlíčko". Ale v v 1h ráno fakt má větší výdrž než já, takže radši skrátím to trápení, dojdu jí udělat mlíčko a je za 5min klid...
Co radíte? :?

Kliknutím vložíte smajlíky:

a proč by mělo být tolik mlíčka na škodu, mlíkem se snad nedá "předávkovat" :? dáváš jen mlíko nebo i jiné mléčné výrobky? a sní ti dost ostatní stravy?

jinak náš synek má 22 měsíců, mlíčko dostává večer v osm a ráno v pět, cca 250ml, občas si vzpomene i přes den, že by chtěl mlíčko, ale většinou se nechá přemluvit, aby si dal nějaké normální jídlo.

Třeba jí prostě mlíčko chutná anebo má hlad a ten se mlíkem zahání o něco líp než čajem nebo vodou.

Radím mlíčko šidit. Syn mi taky mlíčkoval a pak špatně jedl. Tak jsem mu dělala mlíčko chudší, až nakonec jen 50% a nakonec jsme přešli na kakao z kravského mléka.

Tak já nevím,ale třeba je to v tomhle věku nějaká zvýšená potřeba toho co to mlíčko obsahuje a tělíčko si to vyžaduje. Malému jsou taky dva roky,vždycky vypil sotva 200 ml ráno a večer a je to tak dva měsíce a začal pít 250ml ráno,250ml večer a kolikrát si řekne i odpoledne před spaním,což nikdy nedělal :? Já si říkám,že je to možná období :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No jo, to jsem zapomněla napsat, jsou jí 2 roky a opravdu pozná nejen změnu mlíčka ale i změnu značky, je to strašný! dr.radila nahrazovat to kravským mlékem, ale to nechce:( ani žádný jiný, jen bebilon a hotovo:(

Já bych v tom neviděla problém. Pokud ho tak vyžaduje, tak ho její tělo asi potřebuje. Syn kámošky to takhle měl do 7 let (do 5 let byl kojen přímo z prsu - nikomu to nepřišlo divné, ani Dr.).

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka