maska do skolky

13.02.2012

Ahoj holky, prosim o radu synek ma pristi tyden masopustni karneval, vubec nevim jakou masku mu udelat, nechce se mi utracet 400,- na jedno dop. A nejsem zrovna tvorivy clovek diky za napady

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, mám 22 měsíčního klučinu a na maškarní jde za kominíčka :) Obarvila jsem bodýčko a punčochy na černo, na záda mu spínacím špendlíkem připíchnu žebříček vyrobenej ze čtvrtky, ze předu čtyřlístek s beruškou, stětku uděláme z kartáče na lahve, ke kterýmu připevníme drát aby to mohl mít přes ramínko, na nohy bílý botky a kominickou bílou čapku jsem nechala ušít u známé švadleny, na tu mu taky připíchnu ještě čtyřlístek. Místo čapky by šel i černej klobuček nebo sehnat někoho kdo ti ji narychlo udělá. A trochu umounit obličejík černýma stínama. Celé to vyjde na max. 150kč, nechtěla jsem kupovat drahou masku kvůli jednomu dni, když příští rok by mu už stejně nebyla. A tohle je myslím si pro malý dítě takový roztomilý a hlavně neokoukaný, nechtěla jsem žádnýho batmana, medvídka nebo piráta aby splynul v davu. Ať se vám maškarní vydaří :a:

In reply to by Želvík

jj kominíček je taky super maska a dá se celkem lehce vyrobyt doma. U nás ve školce jí mají vždy alespoň 3 děti. Ale třeba budeš mít štěstí a malej bude jeden z mála nebo dokonce jedinej. Záleží na věkové skupině dětiček :-)

jsem na tom podobně,Kája má příští týden karneval a taky se mi nechce utrácet,jelikož příští rok bude chtít něco jiného a nebo ji to nebude :( dnes chce jít za princeznu,ale chtěla by k tomu boty na podpadku,takže vím proč...kouknu po hrabácích a snad na něco narazím ;)

In reply to by Ifka123

za nás se hodně dělal houbička - hříbek, ze čtvrtky klobou, jinak bílé oblečení nebo mochomůrka, z krepáku sukýnku a bílé punčošky a z e čtvrtky klobouk, polepit červeným krepákem, na to tečky, opět bílý obleček, hastrman, bílá paní...

My teď byli gratulovat švagrové a podmínkou bylo přijít v masce ;) tak jsem našemu skoro tříletému dala pruhované modrobílé tričko, letní tříčtvrteční kraťasy černé barvy (takové plandavé), na hlavu šátek uvázat na piráta a měl plastovou mačetu a byla jsem až překvapená, jak to dobře vypadalo. U nás máme v sobotu karneval na téma Večerníčkové postavy, to mi ale nápady docházejí :(

In reply to by Makvína

co z něho udělat Macha? u vietnamců koupíš umělohmotné brejličky za 5 kč (doporučuju dát pryč ty umělohmotné sklíčka). Uděláš mu pastelkama na obličej pihy. Dáš mu červené tričko, modré kalhoty a kolem krku šátek :-). Nebo třeba Pat a Mat. To by taky nebylo tak náročné

In reply to by JaMiOn

Dík z tipy - Pat a Mat mě napadl, ale nechci, aby se pařil v kulíšku ;) on toho Macha vlastně ještě nezná, ale to asi nevadí, to mu vysvětlím :s: my pohádky pouštíme jen tak trošku a na Macha se Šebestovou zatím nedošlo ;) ještě uvidím, jestli nepůjde kámoška se synem, že bychom přece jen dali Pata a Mata :s:

áme teda doma holčičku,ale vede batman,takže bych ho ustrojila do černého oblečení a koupila škrabošku :a:

Ahoja my mame masopust cely tento tyden.
nas ada byl dnes za vojaka,stacilo dat maskace,nebo maskacove teplaky cerne triko a cernou kuklu nebo i bez kukly,staci tvare pomalovat cernou barvou a samopal nebo jinou pistolku,jednoduchy je i indian-delsi triko-nejlepe hnede-rozstrihat at jsou trasne a na hlavu čelenku s par pirky,oblicej barevne pomalovat...... :a: :a: :a: :a:

ahoj, co udělat pyrátskou masku? tu měl vloni Ondra. Koupila jsem mu v sekáči pruhované kalhoty a u vietnamců černé tričko asi tak o 2 čísla větší. Doma měl pásek na kalhoty, takže jsem mu tričko přidělala páskem na kalhoty a ještě jsem mu v levných knihách koupila pyrátské zbraně. Celé mě to stálo 150kč :-).
Ondra má karneval ve školce ve čtvrtek. Vloni jsem mu v tescu ve slevě koupila za 100kč masku pavouka. Jsou to kalhoty a tričko s nožičkama pavouka. Takže v té půjde.
Pokud máte u vás vietnamce, tak se knim jdi mrknout. Nabízí masky za celkem slušné peníze a nebo jen části masek. Třeba tě něco trkne. Také černokněžník by šel. Prodávají ten dlouhý čepec. Doma stačí obarvit prostěradlo na černo a udělat mu hábyt. Oblečení pod to už doma určitě mít budeš...
Také jde kupit pastelky na obličej a namalovat ho třeba nazeleno jako vodníka. Koupit zelené tričko a zelené elasťáky a z hadrů nastříhat třásně. To přišít. Maximálně nebude mít klobouk, ale to nevadí :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky