hledáme kamarády KH,PCE,KO a i širší okolí

10.02.2012

Přeju hezké dopoledne! Chci zkusit štěstí jestli bysme náhodou touhle cestou nenašly kamarády. Naši současní přátelé nemají děti a zjišťujeme že tak už opravdu "nejsme s nimi na stejné frekvenci",jestli mi rozumíte. Rádi bychom poznaly někoho s kým bysme se mohly navštěvovat,pokecat,děti by si pohrály,na výlety,dovču atak. My s manželem máme jednoho prcka (dvouletou holčičku) a je nám cca 30let. Tak pokud Vám taky někdo takový v okolí schází tak písněte.Třeba si "padnem do oka" :///: :dance:

Kliknutím vložíte smajlíky:

my jsme pardubáci oba lehce přes 30, synkovi budou 2 roky v dubnu, v červnu čekáme druhé dítko :a:

Ahojky,
to je dobrý nápad :a:
My jsme od Vysokého Mýta, dvě děti, holčičky 2 roky a 1 rok, a také nám chybí nějací přátelé, jelikož jsem předtím bydlela v Praze, a to je s malinkýma dětma na návštěvy za kamarádkami moc daleko. Jsme krapánek starší - 36 let.
Moc zdravím, a přeji, aby Vám někdo kápnul do noty :)

My bydlíme v Kutný Hoře a taky nám chybí kamarádi se kterými bychom pokecali protože já nemusím jeho kamarády a on se nebaví s těma mejma a tak bychom potřebovali společné kamarády. Ale bohužel se teď pokouším vyrovnat se situací kterou mi v lednu naservíroval a tak nejsme zrovna v kondici :r: takže pokud nejste manželská poradna tak bychom vas asi neuspokojily :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka