Mame doma bacily

24.10.2007

Tak mame doma epidemii. Svagrova a manzel maji anginu. Vcera vecer David skuhral ze ho hrozne boli v krku a dnes rano ze uz i ucho a ze je mu hrozne. Tak jsem ho hned hnala k doktorce. Ma poradnou anginu a zanet stredniho ucha. Tak si sel hned pro leky a koupil si rousku pry aby me nenakazil. Prdelka.... :-)) a jeho sestra uz ji ma asi taky, protoze ji taky strasne boly v krku. Tak doufam ze nic nechytnu. Ja kdyz mam anginu tak trpim na vysoky horecky a to by mimiskovy asi moc dobre nedelalo. Ani nevim jestli se v tehotenstvi smi antibiotika. No nevim co bych delala kdybych to chytila. Ale zatim je mi dobre a citim se fit, az na to brisko co mi porad tvrdne a vcera, kdyz jsem jela domu tak me v nem tak pichalo. Tak snad mam dobrou imunitu, a nic nechitim.

Tak na to je jedina rada. Vitaminy,vitamin,vitaminy, ale muzes byt v klidu,protoze pri tomhle osklivem pocasi to muzeme chytit ktera koli a kdekoli.U nas doma to taky lehlo,takze mam taky strach,

Ahoj,
žádný strachy... jen vysoký horečky můžou miminkovi uškodit a to hodně - zvlášť v prvním trimestru... Takže při teplotě Paralenuj a kdyby tě začalo jen trochu škrabkat v krku, rychle k doktorovi, aby se to nerozjelo. Můžeš bez obav brát klasický Penicilin. Je to vlastně zdravá plíseň, takže z toho mít strach vůbec nemusíš. Horší jsou antibiotika typu Augmentin, to vůbec nesmí těhotná pozřít!!! Ale to tvůj lékař ví, takže žádný strachy, jen to nepodceňovat!

Určitě se opatruj, já sem tedy zatím slyšela,že jediný co v těhotenství smíš je paralen...ale raději nemoci zkus předejít a žádný líbání doma...:-)))
U nás už to proběhlo a já tedy taky nastydla, ale hend sem to vypotila a bylo fajn...čajík, zabalit, potit..a nebo mlíko s medem..teplý..výborná věc..:-)))

In reply to by Borůvka

Jojo mlicko s medem to znam. Vcera v noci jsem ho delala pro davcu ale uz mu to nepomohlo. Ja teply mliko nemuzu je to ble :-P , jen kakao. Piju uz asi tri mesice kazdy rano teply granko s medikem tak to asi vyjde na stejno. :-))

Jsou antibiotika, která můžeš i v těhotenství, takže kdyby bylo nejhůř, tak Ti něco napíšou. Ať se Ti bacily vyhnou:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka