Plavání

09.02.2012

Zajímalo by mě kolik platíte za kurzy plavání? My teď začali chodit plavat do Mladé Boleslavi, je to tam opravdu moc pěkné, slaná voda, příjemná paní instruktorka, v bazéně je nás šest. Už jsem tam chodila se synem, chodili jsme tam asi rok a půl a moc se nám tam líbilo,ale ta cena... Přijde nám docela dost. Když jsem tam chodila se synem a tak to stálo 2700Kč za 10 lekcí a teď tam proběhla rekonstrukce a je to tam opravdu moc pěkné,tak se samozřejmě zvedla i cena 3000Kč za 10 lekcí. Tak by mě zajímalo kolik platíte vy?

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak my už chodíme na rodiče/děti,takže tam to je za tři měsíce 1100,když jsme chodili ještě na kojenecké,tak to bylo tuším 1300 za tři měsíce.Ale nemáme slanou vodu,to tady v Plzni bohužel není :( Jestli na to máš,tak to neřeš,slaná voda je pro děti nejlepší a je vás tam maličko v kurzu,tak to musí být super.Jestlio máte problém s financemi,tak určitě seženeš i něco levnějšího :///:

My platíme 1.850,- minule to bylo 1.700,- chodíme jednou týdně od února do června. Voda není slaná, je to tam stejné jako když jsem chodila se synem-16 let a je nás tam asi 14. jenže skoro pokaždé někdo chybí, tak nás je tam míň.

chodíme do Františkových Lázní, a platíme cca 2000 za 3 měsíce (plaveme jednou týdně 30min.)... Slaná voda teda není...

Praha platíme 350 korun za lekci a je to slaná voda a skvělá učitelka a určitě to má daleko větší význam než kdybych chodila s malou sama. Chodíme od půl roku a teď po dvou letech už plave sama s jezeckem, potápí se a orientuje pod vodou, vyleze sama na okraj bazénu a umí už takovou dětskou šipku a to bych ji sama nenaučila a v ceně máme i po plavání virivka a saunu:)

Tak my jako stálý zákazníci máme lekci za 280, jinak 300. Ale teda v Praze. Jsou tu kurzy i za 450 lekce třeba

Ahojky, bydlíme v České Lípě a platíme kolem 1500Kč za 10 30minutových lekcí, ale nemáme teda slanou vodu :-) jinak vím že je tu ještě jeden kurz a tam chtějí jen 900kč za 10 lekcí. 3000Kč je docela dost :-(

ty vogo tolik bych neplatila ani náhodou a radči chodila sama plavat s dítětem..my platili za 10 lekcí 1500 a to se mi zdá normální cena teda.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka