Anketka kojení

07.02.2012

Holky, zajímalo by mě,jestli má nějaký vliv kojení a větší citová závislost na matce, první dceru jsem kojila cca 2 týdny a dcera na mě nebyla nikdy moc závisla a teď mám miminko 2 1/2 měsíce a kojím, malá se neustále dožaduje mé přítomností, prosím napište, jak to je u vás???

Kliknutím vložíte smajlíky:

No, Benedikta jsem kojila 23měsíců, v době kdy se děti bojej cizích a držej se mámy to tak měl, a teď se beze mne obejde úplně v klidu (tři a půl roku, do školky teda nechodí, ale klidně by ode mně na ulici odešel a vůbec by mu to nepřišlo, to sme ho zkoušeli už v roce a půl, mu to bylo úplně šumák, že je tam sám a že nás nevidí, my schovaní za rohem a koukáme, kdy nás jako začne hledat a on nic)
Samuela zatim kojim 13 a půl měsíce, a začínám pomalu vnímat stejnej vývoj od mamánka v neohroženého průzkumníka neznámého terénu, taky jde venku na druhou stranu a je mu úplně putna že mně nevidí:)

ahoj prvního syna jsme kojila měsíc a teda je tulínek jak blázen a jako mimčo pozornost nevyžadoval vůbec, ted mám dceru 5.měsíců, stále kojím a opět si sama bohatě vystačí :-)

Dceru jsem kojila skoro do 17ti měsíců, od doby co začala lézt po čtyřech už se vůbec nechtěla chovat, vše bylo zajímavější než maminčina náruč. Syn bude mít tento týden 14 měsíců, stále ho kojím a ten mi furt visí na noze, chce na ruce...

Ahoj,ja kojila 6tydnu,uz od zacatku s dokrmovanim.a vyhledava me porad dost.ale me to teda nevadi,jsem jeho mama,tak tu pro nej jsem a chci byt kdykoliv.je mu 7mesicu

ahoj, tak já kojila obě děti a myslim si že to neni kojením ale spíš povahou miminka :-)
Ondru jsem kojila do 11,5měsíců. Pořád chtěl chovat a být středem pozornosti. Jakmile jsem na něj neměla čas, tak řval a řval. I když byl starší tak se pořád na mne sápal a nebyl schopnej bezemne udělat ani krok.
Markétku jsem kojila 9,5měsíců a ani moc chovat nechtěla. Do 4měsíců jí stačilo když se najedla odkrkla a šla spát :s: . Když jsem jí chtěla chovat, tak se pořád jakoby propínala. Když jsem jí dala do postýlky tak spokojeně zavrněla a usnula :-). Byla i jako starší mimi samostatnější co se týká hraní. Občas mou pozornost chtěla ale když se mne nabažila,tak mi hned dala najevo že mám jít pryč :s: . Je taková samostatná i nyní (2,5 roku). Ondra u hraní potřebuje kolikrát mou asistenci a moc dlouho si hrát nevydrží (5,5 roku)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka