Škubání miminka před uspáním a během spánku

07.02.2012

ahoj holky,
chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s tímto našeim, nevím jestli problémem...
Náš malej když jdeme spinkat na noc do velké postýlky, tak s sebou hrozně cuká, škube..kope nožičkama..Postupně ztrací energii až usne. Teď se nám ale stává, že s sebou takhle hází i v noci. Spí při tom, ale dokáže se 2 hod takhle projevovat, než se vzbudí na jídlo. Já samozřejmě nespím, protože mě to budí..je to náročnější než kdybych vstávála 2x za noc na krmení (vstáváme jen 1x).
Nemáte někdo zkušenost?? Díky

Kliknutím vložíte smajlíky:

a kolik mu je??? Náš malej než usne ve dne, tak je to taky mazec. víceméně to stejný. 3 měsíce a 10 dní... V noci to nedělá. Zkoušíš mu dát na uklidnění dudlíka? Nebo ho svázat do zavinky? Jedna paní mi dokonce říkala, že jejich mimi zavinku moc nemuselo, chtělo mít volné ručičky, tak uspávali tak, že mimi drželi ručičky než schruplo... :a:

In reply to by efkas

No pristi tyden mu budou 4 mesice...pres den ho uspavame v pojizdny postylce, a to je v poho..na noc chodi do velky, a usina tak jak jsem psala..zavinovacku moc nemusi, to se mu nelibi, ani spaci pytel..Dudlika mu zkousim davat, ale za chvili ho vyplivne...Asi to nic neni, ale je to takovy spis zvlastni..Jo a za ty rucicky taky drzime..

In reply to by Lenka1806

nám na spaní začal zabírat kočárek v bytě. A v noci spí s námi a je naprosto klidný. Zato ve dne pořád ověřuje, jesli jsme kolem něho...??? takže v našem případě je to jasné. Uklidní se s náma.

In reply to by efkas

no ja si ho taky vzdycky po chvili dam k nam, ale neprestane to...neni to teda kazdou noc, nastesti :)..ale je to fakt zvlastni..a to mas prvni mimco? ja jo, a i kdyz si clovek mysli jak je pripravenej, tak vlastne neni :)..ale to pocatecni obdobi mame nastesti za sebou :)...

In reply to by Lenka1806

taky první. má od toho lysinku na týlu... prostě než usne, tak sebou občas pěkně škube. Možná se snaží napolohovat pohodlně. Třeba zkusit ho položit nabok???

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky