příteli svatba nechybí

06.02.2012

Ahoj holky, vím že jsem tady viděla anketku kde sem četla že dost holek žije s přítelem jaksi na hromádce a nejsou svoji.
Chci se zeptat vadí to spíš vám nebo staromodní rodině?
Mě nad tím nutí uvažovat především moje matka, která má dojem že bez svatby nelze existovat. Stejně jako moje kámoška, která po sdělení že trávíme léto spíš každý sám my sdělila že kdybysme byli manželé tak by to bylo jinak :s: což mě vážně pobavilo.
Můj přítel je ovšem opatrný člověl, až moc opatrný. Má načtené články o tom proč jsou někteří chlapi bezdomovci, jak je opustila žena a jim zůstala hypotéka a alimenty. Při slově svatba si vybaví dělení majetku a exekuci. Nevím proč je takový skeptik, v jeho rodině sice moc štastných manžesltví není, ale rozvod proběhl jen jeden a to ne v jeho přímé rodině a ještě kvůli tomu že jim zemřelo miminko a oni to nezvládli.
Příjde mi že za těchto podmínek asi ani já tu svatbu nechci, já nevím, nechci ho do toho nutit a když to občas nadhodím, řekne mi důvody majetek a exekuce.
Ne že by mi nevěřil ve smyslu že bych se zadlužila bez jeho vědomí, ale ve smyslu že třeba nezaplatíme něco a najednou zjistíme že už je to v exekučním řízení a když jste manželé padne to na oba bez ohledu na předmanželskou smlouvu.
Taky mu příjde nespravedlivé, že bych měla mít ze všeho půlku když on vydělává minimálně 2x tolik co já kdy budu vydělávat. Na chvilku se mě to dotklo a pak jsem si to převedla na sebe, člověk do 26 studuju, je Ing. a pak se má rozdělit s někým kdo má sotva maturu?
Máme 2 děti a chceme ještě jedno, děti mají příjmení po něm a já nevím už mi to pomalu přestává asi vadit. Nevlastní bratr je na tom stejně. Mají 2 děti, příjmení po něm a žijou spolu s přítelkyní 15let.
Asi jsem se potřebovala vypsat, ale fakt by mě zajímalo jak to bere vaše rodina? A jak vy celkově to máte, proč jste se nevzali a souhlasí s tím obě strany?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky