Ty naše poklady :-*

04.02.2012

Ahojky spolutěhulky,

jak se vám daří? Koukám, že už máte za sebou většina scerrening a dopadlo to všechno dobře:)) Už cítíte bublinky? My jsme byli bohužel ve čtvrtek na pohotovsti s lehkým krvácením a silnými bolestmi, ale vše dopadlo mco dobře ;) mimisek je v pořádku a je dokonce podle ultrazkuvu a měření o týden a den větší :)) akorád mě zaráží že má už 90 gramů a všude píší že by měla mít tak 30g. Pan doktor mi teda řekl, že pokud to tak pujde dál tak bude veliká, ale máme v rodině porodní váhu 4kg a výše :s: tak se s tím budu muset poprat...

Písnětě jak se daří miminkům a Vám :€O: :h:
Pěkný den a pohadte roustoucí pupík :€s€:

Jéj,hlavně že je vše ok..Já krvácela u 1 mimi do 15tt..Tak se opatruj!!!!!Jinak u nás vše ok,jsme zase menší(u nás se rodí 2kg děti a druhé cca 3kg)takže teď jsem zvědavá kolik budeme mít.

In reply to by Bobes

tak já jsem jen zašpinila, ale docela dost mě to bolela tak mě to vyděsilo :( tak jsme raděj jeli... no je jedno kolik budou poklady mít hlavně at jsou oki :)) já už se moc těším až ucítím první kopenečky... a ty už něco cítítš když čekáš druhé? prý je to dřív ;)

In reply to by Dedezka

mě ani jedno není kolik bude kg..kvůli malé váze malá zůstala na dět. klinice a já putovala domů..takže to bylo strašný,odstříkávat každé 3hod. mléko a vidět malou jen hodinu denně..Jinak kopanečky cítím,ale hooodně malinké.Spíš takové šťouchnutí a nic :///:

ahojky :s: tak to je moc dobře,že je všechno v pořádku a řekli ti čím to bylo? Já jsem byla taky takhle na pohotovosti s krvácenim,ale bylo to asi v 9 týdnu a hrozně mě to vyděsilo,naštěstí bylo taky všechno v pořádku :s: Nám se daří dobře,akurát mě už druhý den pobolívá v podbříšku,tak snad je to normální a jak se daří tobě a miminku? :€O: pa pa :a:

In reply to by Danickaa

No neřekl mi nic moc prý se to občas stává :( ale mimisek je oki a to je hlavní :))) zrovna si cucala palec když jsme se na ni koukali :-D bylo to nádherný... jinak už je mi celkem dobře začínám už pěkně baštit ted hlavně ujíždím na kysaném zelí a kvašácích ale ve velkém :-D a co ty??? už citíš bublinky nebo něco??

In reply to by Dedezka

to máš pravdu,nejdůležitější je,že je mimísek v pořádku :s: Tak už ti začínají chutě,to je super :///: Mě zatim ne,už mi je dobře,ale jídlu ještě moc nedám,ale ono to snad brzy příjde :) Bublinky cítim jen občas,ale už se taky strašně těšim na kopanečky,až o sobě bude mimísek dávat vědět :s: a ty už cítíš bublinky? Vám už řekli,že budete mít holčičku? My zatim vůbec netušíme,mimčo se nám sotva ukáže,asi to bude stydlín :s: Na další kontrolu jdeme až 29.2,tak si ještě dlouho počkáme. :a:

In reply to by Danickaa

já mám teprve začátek 13(12+2) týdne podle MS a podle utrazvuku 13+3 takže asi to cítit ještě nemám... nepoznám to a ani nevím jak to má vypadat :((( já mám děsný chutě kysané zalíčko a kvašáčky a kokinama to je moje :-D a jak poznáš ty bublinky?? a kdy máš termínek?

In reply to by Dedezka

tak já to mám obráceně :s: podle PM jsem 13+4 a podle Uz jsem 13+1,takže jsme spíš tři dny pozadu. Nevim jak to vysvětlit,ale jsou to bublinky,který jdou jako směrem nahoru,mám to jen občas,tak taky pořádně nevim,jestli to není něco jiného,ale nikdy jsem to nezažila :) Termín mám podle UZ 11.8. a ty? Slyšela jsem,že když má někdo chuť na kyselý,tak to bude kluka když na sladký,tak holka,ale opravdu nevim co je na tom pravdy :///: spíš pověra :///:

In reply to by Danickaa

já necítím vůbec nic a aani nevím jak mají bublinky vapadat, ale zkusím se na to zaměřit ktřeba to už taky ucítím :)) já mám termínek 16.8 :)) tak to jsme kousek od sebe... já se spíš divím jestli to není moc tejden dopředu.. ale uvidím v pondělí na screeningu :)))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka