tak nedobrovolně víme pohlaví miminka

01.02.2012

tak jak jsem psala byla jsem na plodovce, která dopadla dobře a pohlaví mi bylo na mé přání utajeno. v po jsem byla u svého gyn. a sestřička mi říká,že tu mám zprávu z tý genetiky a já jí říkám, že nechci vědět pohlaví a že to tam prý píšou, tak mi řekla, že to tam je a pro jistotu mi to napíše na kartu, aby mi to doktor neřekl. přijdu do ordinace doktor mi začne cpát tu zprávu tak říkám že ji nechci kvůli pohlaví a on si nahlas říká XX jak si píše k sobě do papírů. tak mě to trochu mrzí, že to vím, ale já to nějak cítila. takže u ná páreček nebude, ale i za holčičku jsme moc šťastní, jen je škoda že to není překvápko. pa a užívejte :€O:

no to by nám teda dal kdyby to od něj byl jen žert. dnes jsme byli s manžou na velkým ult ve 21.t a ptal se mě doktor jestli vím pohlaví a řelka jsem že jo, že je to holka a nic mi k tomu neřekl, tak asi kdyby tam viděl něco jinýho tak by něco naznačil a nebo by se mě zeptal jestli jsme si tou holčičkou jistí. no v každým případě je nejdůležitější že je naše eliška v pořádku a má se k světu. krásně jsme ji dnes viděli. manžel byl taky spokojenej, ale cítím, že by si kluka moc přál. do dalšího, ale na 100% nejdeme. 3holky by nedal :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jj já si myslím, že je to na 100% holka. mám pocit, že to nějak cítím, cítila jsem to i u první dcerky. ale trochu mě to mrzí kvůli manželovi, má takový koníčky co by rád předal dál a nevím jestli některá z holek bude mít zájem o zbraně, historii+ histor.zbraně a motorky. navíc bydlíme na baráku kterýmu bude za chvíli 100let, tak by se mu pomocník taky šiknul, ale myslím, že je rád i za holku, protože 2.dítě jsme moc chtěli a podstoupili i vyšetření a já laparoskopii, takže hlavně že se nám zadařilo.

Hele a co když to byl jen zastírací manévr??? Jakože nahlas "XX" a do papírů "holka" event. "kluk" ;-) pochybuju, že si to tam značí tímhle způsobem-já co si záznamy pamatuju, tak buď to tam vylo česky nebo latinsky, nikdy ne XX nebo XY. :-)

Já se asi rouhám, ale hočičku bysem chtěla ještě jednu.
Ale když jsi to nechtěla vědět, tak je to blbý, jde o to, jak tady píše jedna z maminek, že co když to schválně řekl naopak...? ;)

Taky jsem byla na plodovce a pohlaví jsem vědět nechtěla, tak mi to nenapsali ani do těch výsledků. Hlavně že je mimi v pořádku.

jj me to taky u malyho rekli jak mi volali vysledky z plodovky :( ale dulezitejsi bylo ze byl maly zdravy a mohli sme si ho nechat pac ma VVV
tetka u druheho sme to nechteli vedet a darilo se az do ultr v 31t :( dr najela sondou a okamzite rekla pohlavi..... takze sem nestihla ani reagovat :( bylo a jeste je mi do breku...ale hlavne ze je piskot v poradku

ahojky,treba to udelal schvalne,rikal xx ale je to xy,co myslis???No kdyz si mu rikala ze to nechces vedet a on si to tak opakoval.)

ahoj :a: kdo vi co si mumlala ja už byt tebou bych se nato teda zeptala jestli jeto fakt holčička ať se pak nedivíš :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka