Tlak na konecnik a bolest bricha a v krizi...

29.01.2012

Ahoj maminky, jsem sice druhorodicka, ale nejak tapu...asi pred pul hodinou mi zacal tlak na konecnik, az me to picha, na zachode jsem byla a neni to tak dlouho...do toho mam bolesti podbrisku a v krizi, ale ty mivam pravidelne vecer, takze to neberu jako nejakou krizi...myslite, ze muzu dostat hemoroidy? Ty by ale bolely, ne? Dekuji za zkusenosti a nazory...mmch, nevim, jak to se mnou vnitrne vypada, posledni kontrolu jsem mela ve 12.tt :-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Holky, celou noc jsem pochodovala v bolestech, ale jsem cela, ted uz mam mensi bolesti...v 11 jdu na KO, tak to tam reknu, ale mam prasky na udrzeni tehu, akoratje neberu, pac s nima nefunguju, zacnu, az tady bude manzel, abych nebyla sama :-/

Dekuju moc za podporu...

In reply to by sincerity

Tak co Deni? Jak jsi dopadla? - ty bolesti by při poslíčcích asi tak hodně neměly být. Asi bych radši nasadila ty prášky na udržení těhotenství i za tu cenu, že nebudeš tak fungovat. Doktor Ti stejně doporučí být v klidu a odpočívat, aby mimčo u Tebe ještě nějaký ten týden vydrželo. Tak doufám, že kontrola dopadla dobře a nejsi už v porodnici. :a:

Deni,neboj :k:
dej si vanu a mohlo by se to uklidnit,když ne,tak val do porodnice,budeš klidnější!Vím,že jsi nervozní,ale já rodila 36tt a Adam byl v pořádku!!! tak držím palce,ať jsou to jenom poslíčci!

Jejda Deni, doufám, že se Ti už nerozjíždí porod. Přece jen by bylo lepší, kdyby u Tebe mimčo vydrželo co nejdéle. Kdy máš jít na další kontrolu? Pokud Ti to nepřestane, tak bych zašla na gyndu co nejdřív, aby se na Tebe doktor mrknul a zjistil, jestli se už neotvíráš.
Podobně mi začal druhý porod s Tomáškem - od podvečera jsem cítila jakoby tlak na močák, během 2 hodin mi pak začalo podezřelo často tvrdnout bříško a občas jsem cítila mírné bolesti v podbřišku jako při MS, ale pořád jsem si říkala, že to jsou asi poslíčci. Za další 3 hodiny o půlnoci mě vzbudily pravidelné kontrakce už po 5 minutách a postupně se ty intervaly zkracovaly a kontrakce čím dál víc bolely, takže jsem už věděla, že o poslíčky nejde. Taky jsem měla tlak na konečník. Do porodnice jsem přijela už na 5 prstů otevřená a za hodinku byl Tomášek na světě.
Hemoroidy jsem u Tomáška měla už ke konci těhotenství, bylo to dost nepříjemné, bolelo to i při chůzi :-(. Hodně mi na to pomáhala mastička Mastu-s forte, kterou mi poradila lékárnice.
Tak Ti držím palečky, ať to není porod a ještě chvilku vydržíš celá. :a:

In reply to by alenkas

Alenko, nestras :-( mam pocit, ze jsou to jen poslicci, tlak uz mam minimalni, hemoroidy jsem nikdy nemela, tak nevim...kontrolu mam zitra a konecne i KO cipku, okoli mi rika, ze mam brisko uz nizko, ale ja bych treba nerekla...bolesti v podbrisku a v krizi teda porad mam, neco jako silna MS...asi to pujdu zaspat...musim zustat jeste dlouho v celku :-) Ale dekuju za povzbuzeni, i to pomuze!

In reply to by sincerity

No uvidíš Deni. U porodu se mi ty bolesti v podbřišku postupně stupňovaly a intervaly se zkracovaly. Poslíčky jsem v podstatě ani nepoznala, pokud pominu častější tvrdnutí břicha od 30. tt., vždycky jsem rovnou rodila. Doufám tedy, že do zítřejší kontroly ještě vydržíš a uvidíš, co Ti řekne doktor na prohlídce. :a:

a v kolikátém jsi??trochu mě mate že jsi měla poslední kontrolu ve 12tt,jinak bych řekla že rodíš

A nerodíš? :) Mně první porod, a vlastně i druhý, začal tlakem na konečník. U druhého jsem už věděla a byla to i trochu jiná bolest, ale u prvního mi trvalo hodinu, než jsem konečně pochopila, že za to nemůže ten zákusek, co jsem jedla odpoledne, ale že to je poněkud jiný "zákusek" ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka