Jakou zpevňující a zmenšujici podprsenku na větší poprsí???

29.01.2012

Po porodu už to není co to bývalo a velikost 80/E neni žádná pohoda, potřebuju nějakou podprsenku hlavně co drží tvar nikde nic neleze a zmenšuje, mám naturanu takovou lesklou bez kostic nevyztuženou ale nošením se jakoby vytáhne :-( potřebuju nějakého tip na sportovní ale i každodení nošení, budu ráda za tipy, Speidel podprsenka se mi zdá taky dost dobrá, má že stran vymáčklé takové kytky které by měly držet tvar, je nevyztuzžená a bez kostic.

Kliknutím vložíte smajlíky:

a neměla byste některá radu, jak pořídit podprsenku, když mám po dítěti jedno prso o dvě čísla větší než to druhé :? :(

In reply to by Elukiv

já měla před mateřstvím "trochu menší 80B" a fakt se mi po nich stýská, docela hodně jsem sportovala, tak to byla taková praktická velikost pro můj životní styl. Pravé bylo už tehdy trochu větší, ale ani v nahatém stavu to nebylo do očí bijící.

Teď mám nalevo "trochu větší 85C" a to napravo bych nazvala "85 budu ráda když se vejdu do E". Když si vezmu podprdu s kosticí, tak mi pravé prso napůl přetéká ven a je to strašně vydět. Když si vezmu sportovní podprdu bez vystužení, tak mám kus pravého prsa v levé půli podprsenky, vidět to tolik není, ale stejně se cítím divně. Je teda fakt, že jsem zrovna v 21.tt, ale taky už mě napadlo, že když se to po kojení nespraví, budu si muset pošetřit na plastického chirurga :?

In reply to by ha.nka

Jak píšeš Hani, vidět to moc není, ale to jak se cítím ve svém těle, to je pro mě hodně důležité. Spoustu věcí dokážu ovlivnit, ale bohužel prsa, která se změnila vinou hormonů a kojení, ta změnit nedokážu. Je to asi jediná plastická operace, kterou jsem ochotna kvůli vzhledu a svému sebevědomí podniknout. A vím, že pokud to bude finančně jen trochu možné, v příští deseti letech na ni půjdu.

Ahoj, já si nedávno koupila v Tchibu za pár korun podprsenku-zmenšující a super, opticky zmenší tak o číslo a krásně drží. Není to teda nic sexy,ale účel splní :-)

In reply to by martina2105

No ty kjáso ted jsem si udělala test podle tabulky jakou velikost podprsenky bych měla mít a vyšlo mi teď se držte! 60 J :-D to snad ani nevyráběj ne? Prej 80% žen si vybírá špatnou velikost já si kupuju 80 E, ale 60 J jsem ještě asi nikde neviděla, pod prsy jsem naměřila 64 cm a přes prsa v podprsence v předklonu-prej se to tak ma měřit kdo nemá pevná prsa! Tak jsem naměřila cca 110 cm, kde já tuhle podprsenku seženu fakt nevim :-D

In reply to by rendyy

Ono je asi lepší se měřit v podprsence, která ti alespoň trošku padne. Já se tak taky měří a v poho. Mám 65 F. J je asi opravdu trošku moc. Dokud jsem nosila 75 nebo 80 D, tak to byla hrůza. Teď jsem přešla na správnou velikost a jsem spokojená. Taky jsem dřív hledala zmenšující podprsenky a aby mi držely prsa, ale je to o správné velikosti. Je jasné, že osmdesátku mít nemůžeš. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky