zánět močáku ?!

28.01.2012

Ahoj holky, prosím vás nemáte nějakou radu co na zánět močáku? Nejhorší je že je sobota a lékárna je zavřená, ani dr. tam není a já nevím co mám dělat, jsem ještě tak v 5 tt tak se děsím co bude protože se na tohle dávají antibiotika.moc děkuju za každou radu.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,tak me to potkalo par mesicu po porodu,a hlidani nebylo,cekala sem 2..3dny a zhorsovalo se to.musela sem pak odpol na pohotovost.a to uz mi to lezlo na ledviny.a museli dat o to silnejsi atb.nevim jak to delaji kdyz si tehu,ale radsi bych sla na tu pohotovost.dnes Ti daji neco slabeho,v pond.by to bylo horsi.

Holky moc děkuju, ale stejně nemám vůbec niz z toho co píšete po ruce takže jediné co můžu je hodně pít a čekat do pondělí, ale moc děkuju.

In reply to by jnatura

Kdyby se to zhoršovalo zajdi si na gyndu do nemocnice či pohotovost aby se zánět nerozšíril směrem nahoru k ledvinám,nezapomen že jsi těhotná,zkus to tím čajem a pokud to nevydžíš zajdi na pohotovost dají ti antibiotika. :O

Ahoj normálně bych ti poradila brusinky,urologický čajík,a algifen,ale v těhotenství tak brusinky a hodně pít,a pak nasadit antibiotika podle citlivosti,a hlavně která se můžou v těhotenství :dance:

Ahoj, ja na zanety trpela hodne..opravdu... kazde 3 mesice antibiotika...az mi kamaradka poradila vytazek z brusinek... a jako me krasne vylecil a musim zaklepat, na mocak uz netrpim ..mela jsem ho asi 1x za posledni 3 roky..coz je skvele.... takze ja doporucuju ten vytazek(ne caj, ne sirup) z brusinek.... snad ti pomuze :)
hezky vikend Lenka

Jestli nemáš po ruce Biseptol, tak pomůže trochu brusinkový čaj. Nebo urologický. Přeji, ať problémy rychle zmizí. :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka