Konec rodičáku...

28.01.2012

Když mi končí rodičák,musím někde něco oběhat,zrušit nebo vyřídit?A myslíte,že dr mi napíše bez problému neschopenku,když jsem ted v 23tt a rodičák mi končí za měsíc?Ja mam zaměstnaní na vyrobní lince,takže žádný med,stejně bych tam nastoupila tak na 6 týdnů a pak na mateřskou.Důležitý je,že nemám kam dát dcerku.

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak s rodičákem,pokuď končí sám od sebe nikam běhat nemusíš.Ale již před skončením si vyřiď nemocenskou,na kterou musíš nastoupit hned ten následující den,co ti rodičák skončí.S nemocenskou by neměl být problém,já jsem se svého gynekologa ptala už předčasně,jestli s tím můžu počítat,ale je pravdou,že já mám rizikové pracoviště :) Každopádně hnát tě ve 28. týdnu do práce na měsíc asi nebude :)

In reply to by lucininenka

Ja totiz zrovna prechazim k nove gynekolozce,jelikoz jsem musela dojizdet 15km daleko a ten dr nebyl zrovna takovej,ze bych mela potrebu zustat mu verna.A k tehle v miste bydliste chodi hodne znamych a tvrdi ze je hodne dobra.Jen tedy nevim s tou neschopenkou.Ja to pracoviste tedy taky nemam zrovna nejlepsi a pri prvnim tehu jsem byla taky doma.

In reply to by lussi

tak já si fakt myslím,že na měsíc tě do práce posílat nebude :) Zeptej se hned,jak tam půjdeš a kdyby se cukala,tak tam za měsíc můžeš jít a říct,že ti tvrdne břicho :) Max. ti dá magnézko a do práce tě určitě nepustí ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka