pánské košile rada

27.01.2012

Holky, kdo máte doma obchoďáka, bankéře, prostě chlapa, co nosí denně košile, prosím poraďte :n: nevím, jakou značku košili kupovat, aby byly kvalitní držel limeček a dobře se vypraly???? Jsem z toho svého nešťastná, s žádným prádlem nemám problém, vše moc hezké, jen ty jeho košile, nejdou vyprat okolo krků, manžel je moc náročný já v tom až takovou hrůzu nevidím, ale on je detailista :? Moc dík za každou radu.

Kliknutím vložíte smajlíky:

žlučové mýdlo a neperu v gelu, ale prášku. Máme límečky čisté. Máme košile od Tima a Friend and Rebels, Lucca....vše čisté.

Dobrý den,

můj muž bez košile ani nehne, nosí jí furt, stále dokola, ale neberu mu to za zlé, vipadá 15x lépe než předtím. Můj muž nakupuje pouze z jednoho internetového obchodu http://www.dempsey.cz. Byl velice překvapen když si mohl zaměnit velikost košile,barvu atd.
Hodně štěstí v hledání té správné pánské košile, doufám, že vám to pujde jak mému milovanému. :)

Vanish nastříkat přímo na límec nebo Flekito z Dedry - oboje funguje, funguje i mýdlo jak psaly jiné maminky - a přidej přímo do bubnu Žabku - změkčí vodu a fakt se to vypere! Peru tak našemu panu ředitelovi:)))) Mia

ahoj, tak manžel nosí denně košile a kupuje si je v CA a nebo Tescu FandF. Nenosí kravatu, takže s límečkama nemám problém. ALe co vím, tak je dobré límeček vydrhnout jelenem (mýdlo) a potom dát do pračky..

In reply to by petra.nn

tak se tvůj chlap asi víc potí nebo opravdu nevim. A nosí kravatu? to je taky rozdíl. Přecejen manžel má límeček navolno. Ale pokud tvůj nosí kravatu, tak má límeček blízko krku a pot mu jde do límečku. Zkus to mýdlo. To by mělo pomoct. Akorát je to pracnější no

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No a ty to kolem krku vypereš a nebo ti to zůstává také trochu špinavé???,

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky