Čím česat holčičky, aby NEŘVALY ???

Už mám vztek a občas při česání i přilítne pohlavek. Češu holky obyčejným hřebenem, žádným kartáčem, protože maj na konci a hlavně vespod vlasů kudrliny. Snažím se, opravdu hrozně moc, aby je to netahalo, vždycky si vezmu pramen vlasů do ruky a mooooc pevně držím, abych hřebenem nevytáhla ani jeden vlásek a holky neječely. Ale i tak se tomu nedá stoprocentně zabránit. Kolikrát si říkám, že je nechám ostříhat na krátko, ale je mi to líto. Jenže jedna mi při česání tak hystericky vyvádí, že bych jí v tu chvíli zabila.
Řekněte mi, že máte doma to samý :s:

sama používám rozčesávač vlasů od schwarzkophu. jednou jsem ho šplýchla do vlasý naší dcerce a bylo po řvaní. takže vlasy rozčeásvám jedině s tímhle

In reply to by Monika Císařovská

hele, já to šplýchám na každý česání. defacto i sobě. když se jdu ráno učesat, tak našplýchám a pak teprve češu. a to mám vlasy dobrý. Dcerce se to taky kroutí, jakmile jí jeden den neučešu tak se jí skorodělají dredy, takže ráno všem pocákám hlavy a jdeme na to :-) (synek je v pohodě, ale on zase pak břeští, že chce taky našplýchat na vlásky :s:)

Tak děťátko na světě ještě nemám ale můžu poradit z vlastní zkušenosti..já mám hodně jemné vlasy a hodně se mě ze spodu cuchaj :( ale jako dost a mě zaručeně pomohl kartáč TANGLE TEEZER..k sehnání na netu..už si přesně nevzpomenu kolik stál ale nějak do 400 i s poštovným..nevypadá moc věrohodně ale je fakt super..na youtube se dá skoukonout i video jak si s tímto kartáčem rozčesává vlasy pěkně kudrnatá černoška..lze krásně česat i za mokra a bez kondiše aniž by si holkám vyrvala půl hlavičky :O normálním kartáče a hřeben jsem vyházela :D
Taky je výborný kartáč z kančích štětin ale ten je trošku dražší..

to samý :one: A naštěstí jen v jednom exempláři :00: Jinak bych to asi ráno nedala,česat dvě hlavy :///: Máme 2,5 roku a husté vlnité vlasy do pul zad :00: Krásné geny po tatínkovi,což o to,ale vydržet to upravování :00: Už jsem měla několikrát nužky v ruce,ale zatím jen vyhrožuju...kdyby je neměla tak hezké,tak už jsou dávno dole,ale to by asi tatínek nerozdejchal ;) :n:
Takže zatnu zuby a češu.mám obyč hřeben,ale asi pořídím taky kartáč.Jinak vlasy myjeme 1x týdně a to si užívá zase tatínek,bo se koupou spolu už od narození,tak aspon toho jsem ušetřena :///: To je taky hukot,i když ted už si zvyká a je to lepší.A to pomíjím věčně spocenoou hlavu v čepici,po spaní,při teplotě :00: Tak holky vydržte :a: :a:

In reply to by brablik

Ono je to jedno o hlavu víc, akorát jsi při tý druhý víc vzteklá :00: . Jinak meju dvakrát tejdně, čerstvě umytý jdou česat líp, když je a nich ten kondicioner. Právě že si pamatuju, jak mi máma vlasy vždycky rvala a bylo jí to jedno :r: a říkala mi, že jsem jako čarodějnice, jsem na holky citlivá a stejně ječej :s:

A dáváš jim do vlásků kondicioner? Já mám teda vlasy rovný, ale obyč hřebenem si nerozčešu ani jeden pramen. Prostě mi příšerně trhá vlasy, takže já používám jedině kartáč...

malá má taky dole kudrliny a nesnáší česání, dycky to má děsně zamotané..ale já si pomáhám normální vodou, toji dycky ty vlasy vzady trošku ulíznu vodou apak to jde snadno učesat takže se nechá.

Aha, takže změnit hřeben, rychle se po něm kouknu. Češu radši třikrát denně, ale i tak je to děs. Jinak po každým umytí používám neoplachovací kondicionér, tak to jde dobře, jenom suchý už jdou hůř. Holky dík, že v tom nejsem sama :a:

Dcerce se také vlasy kudrnatí a ráno má vzadu na hlavě chemlon, pořídili jsme hřeben se zaoblenými zuby, které jsou jakoby ve dvou řadách proti sobě,máme ho z tesca za pár korun, dřív se dal koupit i u avonu, ale v katalogu na internetu jsem ho už neviděla.

Tak já mám kudrny od dětství a dcera je má po mě. Nejlepší na to je kulatý kartáč, tvz. ježek, používá se při foukání vlasů a potom dočešu klasickým kulatým hřebínkem. A určo po každém umývání vlasu, vyfénovat pomocí fénu s ionizací. Nám oběma se moc osvědčil kulmofén bosh. Klasický hřeben z mojí zkušenosti opravdu nee. Kudlá a tahá vlasy. Tak zatím pa !!!

já neporadím od mala mam holku nakrátko zkoušeli jsme delší, ale nechtěla nosit ani sponky ani culík tak to šlo po vánocích dolů a maminka se stříhá strojkem a tatínek taky , holka mela nejdelší vlasy :-D sem říkala že jí tím nebudu trápit až jednou bude chtit mit dlouhý vlasy at si je necha narust :00:

Mam doma to same, ale nefackuju a postupne to preslo z revu na celkem snesitelne protesty. Mala mela driv kudrny, ted ma spis vlnite vlasy a sem tam kudrnu a normalnim hrebenem bych ji neucesala. Cesu ji kulatym kartacem.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky