myčka na nádobí

27.01.2012

Už jí mám konečně doma:-) Teď potřebuju radu, jak do ní...jaké dáváte tablety, čističe a ták:-) já jsem zatím zvyklá kupovat jen jar :s: díky za vaše rady :kiss: :kiss: :kiss:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Můžu klidně doporučit tablety z Lidlu..myjí uspokojivě za tu cenu. ALe uplně nejlépe ze všech co jsem vyzkoušela, myjí opravdu ty jarové. Sice jsou drahé, ale pokud budeš koukat po akcích, tak seženeš. Já je ted kupovala v Tetě 96kapslí za 249Kč...jinak sůl do myčky kupuju většinou finish, leštidlo obyč z DM.Ale to si musíš vyzkoušet sama, záleží na myčce a tvrdosti vody. My používáme vodu ze studny, takže je hrozně tvrdá a železitá, takže přidávám i navíc sůl do myčky, i když by to nebylo jinak třeba

Tak my pouzivame jarove kapsle a sul do myscky koupim v lidlu za 25 kc.Ty tablety se daji sehnat levne.Hlavne v tete maji akce tak do 170 kc ale nevim jestli jich tam je 54 nebo 60 ks.Lestidlo mam taky z lidlu a cistic jak kde podle toho jak narazim na cenu.

tak já kupuju JAR tablety, Calgonit Finish...nebo i vše zvlášť, sůl, prášek a lestidlo. Jednou za 2-3 měsíce čistič od Somatu nebo Calgonitu. Sůl se dosypavá častěji, asi po 6 týdnech, někdy až po 8, záleží jak často myju, teď i 3x za den, ale mám tu menší, do nového už mám koupenou tu větší :-)

ahojda, já od začátku používám tablety a jsem spokojená. Tak nějak to střídám, když je někde pěkná akce, tak nakoupim značkové, ale udělají stejnou službu jako tablety např. z Lidlu nebo z Rossmana. Myslím, že u těch značkových se platí hlavně značka, tak proč zbytečně utrácet. Myslím, že za chvilku přijdeš sama na to, jaký způsob ti bude vyhovovat, jestli všechno zvlášť nebo tablety, každopádně, hlavně že to ušetří čas :s:

Kupuji somat nebo finish, podle toho, co je cenově výhodnější, sůl i leštidlo somat - obojí kupuji kvůli tvrdé vodě, co máme doma.
Čistič myčky koupím jednou za čtvrt roku v DMku ten jejich Denk něco :-) a stejně tak vůni do myčky, taky z DMka za 20 Kč a vydrží vonět krásně dlouho :-)

já kupuju jarové kapsle v DM (se slevou ze slevové knížky za 50 bodů vycházejí hezky cenově)... a spokojenost, nádobí vyleštěné, jinak jednou za čas čistič taky z DM , tu jejich značku ....

In reply to by 2pepe2

s kuponkem kolem 200/40 kapslí...myslím... , jinak tady mam ted pred sebou kuponek na ktery muzes koupit bud gel 1,3L, tablety 56ks nebo quantum tabletty finish za 201 kč...vůně nekupuju, nádobí dávám těsně před mytím a jednou za tři dny vytahuju filtr...myčka mi nesmrdí

In reply to by betynkajanule

Za 200 Jar tablety? To je ale dost drahé, v Globusu bývá akce za 169 a nebo v Tetě nedávno podobná cena. teď je akce v Penny na Calgonit 199kč kolem 60tbl, tuším 2,5 kg sůl za 80kč.Ono to DM není až tak výhodné, jak si každý myslí, než jsem to tak nějak sčítla nakupovala jsem tam hodně, teď už jen vlhčené ubrousky :-(

In reply to by betynkajanule

Taky jsem tam dělala velký nákup, ale třeba prací prostředky nebo kosmetika je tam předražená. Mám Teta kartu a tam je to o dost levnější, a každou chvíli mi chodí sleva na nákup 50-100kč. Já měla dvoje Jarový balení to velký snad 3 měsíce , a došlo až teď. A to myju o víkendu i 3x denně a ve všední den 2x denně. A za jedno platil tenkrát v Globusu 170kč, tak si omrkni akce a uvidíš.Teď jsem koupila tablety Calgonit, 56tbl za 199kč.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka