Píchaní v podbříšku

25.01.2012

Ahojky holky, asi před 3. dny jsem se vyptávala na mateřskou jak to funguje atd. s tím že jsem se k Vám přidala jako snaživka :€s€: s přítelem jsme se začali snažit teprve od ledna. Bylo to jen tak na blint tak jsem nevěřila že by se to mohlo chytit ale pak jsem si počítala kdy měla bejt ovu a ejhle ono se to trefilo. Nic méně mne od včerejška od večera bolí a píchá v podbříšku je to spíš protivné néž abych se kroutila v bolestech. To píchání se mi jeví jen na pravé straně jinak bolest jako před MS ale tu mám dostat až 9.2. a mám to opravdu přesné. Nemáte s tím nějáká zkušenost? Mohlo by to znamenat že se nám to povedlo? Jiné příznaky nemám prsa vůbec nebolí. Test si zatim dělat nechci je to pár dní tak nechci vyšilovat. :dance:

Kliknutím vložíte smajlíky:

jak pisou holky, je mozny ze je to ovulka. Ja ji takle citila kdyz se mi po vynechani nocniho kojeni zacal obnovovat cyklus-rano byl sex a muz to nejak nestihl, odpoledne me zacalo pichat v podbrisku na strane a za 2 tydny jsem nasla na testu // :€): Takze nakonec mi to vyslo jak jsem chtela mt deti po sobe a vzit materskou naraz a ne podle muzovo planu ze az za par let :€): Tak drzim palce :one:

to vypadá spíš na ovulku, po vysazení ha jse m ji taky najednou cítila a docela silně jak zabodnutý nůž, který vždy "pěkně" píchl při pohybu, koukněte na to dnes vlítnout :s:
:a:

In reply to by Zuzka- Pumanek

Taky bych to tipovala na ovulaci. Já vysadila HA koncem listopadu s tím, že od jara se budeme snažit. V půlce prosince mě bolelo pěkně břicho, neměla jsem na nic náladu, manžel mi překecal, tak jsme se pomilovali a v pátek mi potvrdili těhotenství :D
Takže asi tak :s: :s: :s:

In reply to by Elukiv

Já vim že to přináší i mnoho nezmarů ale co... za to malinký krásnoučký mi to stojí i kdybych měla prozvracet celé těhotenství :s: a moc se těšim na ten pocit až ho budu mít v bříšku a dávat mu sílu aby mohl na svět... asi už magořim... :dance: :€s€:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka