Píchání na hrudi v těhotenství

25.01.2012

Ahojky holky,prosim vás nemáte některá zkušenosti s pícháním na hrudi?Začalo to asi před týdnem nebo dvěma a je to dost silné.Střídá se to bud na pravé nebo na levé straně jakoby na prsou.Přijde mi ten popis bolesti jako infarkt :O No ale to asi nebude,jen že je to dost bolestivý a trvá to asi tak půl minuty a nemohu dýchat,píchá mě tam až pálí.Prosím poradte je to vážný nebo to nic nebude?

Kliknutím vložíte smajlíky:

odpovídala jsem v jiné diskuzi...ale i sem se to hodí

na ten žlučník pozor..já mám latentní tetanii, tak když mě začaly trápit křeče na hrudníku, zádech a nahore u bříška tak sjem to pořád připisovala té tetanii (pocit ze se nemůžeš nadechnout, že při pořádném nádechu scípneš bolestí)...no nakonec to končilo tak,že jsem byla na pohotovosti jak doma... 2x sem si volala sanitku a prosila přítele zcela vážně aby mě zabil... no výsledek je asi tento: jednou opět noční pohotovost, ja na pokraji zhroucení..dr mě odmítl pustit domů, v noci zase záchvat křečí (údajných dle mého názoru), ráno převoz do jiné nemocnice,páč to byla jen gyn.klinika..tam kolečko kardio,neuro...nakonec utz břicha a plný žlučník kamenů, takže každá taková ataka byl žluč. záchvat (i podle zpětně vysledovaného jídelníčku) a nakopala bych se někam..takhle když to vypadá ..od té doby jen 2x ze by se to blížilo tak si vezmu algifen a nechce se mi celou noc opravdu umřít...mmch mi to zvedlo jaterní testy na docela vysoké hodnoty, takže jsem v tom špitále ležela aby mi je upravili zpátky... takže za mě raději nechat se prohlédnout...

ahojky, no asi bych to probrala s dr. mě tohle dělá taky, ale ne moc často, jenom někdy a hůř se mi dýchá, ale zatím to není nic hrozného. já to přikládám tomu, že teď je to pro tělo větší zátěž. mě třeba i teď hrozně bolí hlava, ale to jenom, když si lehnu a pak ráno po probuzení. taky přemýšlám, jestli to mám řešit s dr. ale já buď tebů, jestli je to tak nepříjemné, tak bych to řekla.

Ahojky, takhle se u někoho může projevovat gastroesofageální reflux (pálení žáhy) Když bueš mít bolesti tak si zkus vzít nějaká anacida nebo vypít ledovou vodu :a:

já jsem neměla konkrétně to co ty píšeš, mě zase při prvním těhu píchalo u srdce, tak mě obvodní poslala na kardio, tak mi dali i holtra na 24hodin a všechno v pořádku, takže nevím, co to bylo, ale přešlo to samo. Každopádně bych si ale pro jistotu na tvém místě došla za obvoďačkou, držím palce, ať to nic není :a:

je to divné.a nic není nemožné.takže bych se nechala vyšetřit lékařem.přece jenom těhotenství je zátěž.abys něco nezanedbala.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka