Potvrzovací kontrola za námi

20.01.2012

Moje milá bublinko, dneska se na tebe pan doktor podíval ultrazvukem, zda jsi na správném místě a jak si veliká.
Zjistil, že jsi stejná bublina jako byla tvá sestřička, jsi o týden menší než by se dalo počítat podle menstruace, tzn. tvoje srdíčko ještě nebije.
Za týden v pondělí se na tebe pan doktor podívá znovu a když bude vše v pořádku, dostanu i těhotenský průkaz.
Pak už bude oficiální, že tě čekáme :h:
Vedle tebe je malá cysta, která by tě ale nijak ohrozit neměla, tvůj gestační váček má průměr 14,9 cm a embryonální pole je jasně viditelné. Věřím, že za 10 dní vyrosteš v krásné embryo :k:
Vím, že jsi v pořádku, protože je mi druhý den pěkně zle, těhotenství s tebou je zatím naprosto stejné jako se sestřičkou. Ta tě mimochodem dnes na UTZ také viděla a neboj, tatínek se taky přišel podívat :h: :h: :h:

In reply to by Elukiv

no přesně :) jak jsem byla na první kontrole měla jsem být 7+něco ale byla jen dutinka a když jsme byli podle ms 9+4 tak teprve naběhlo srdíčko,nakonec se teda přestal odrážet podle ms a hurá odpovídáme věku,dokonce nás na screeningu postaršili o týden :) mám dva gyndaře- je to otec a syn, syn skvělý,radoval se se mnou a otec ? ten by mě dávno hnal na revizi a pomalu hysterektomii. po mimod. mi řekl,že nic nebude a když bude nedonosim a potratim ap... prostě hovado

In reply to by ZuzaneckaOVA

Tak to je drsný přístup od doktora... tam bych asi nezůstala ani minutu navíc!
Já jsem dr. měnila po prvním těhotenství, jelikož jsem měla hodně komplikovaný porod a zpětně jsem si vybavovala, že spoustu věcí mohla dr. řešit jinak a že druhému nechci způsobit takové zanedbání, jako jsem měla při prvním...

In reply to by Elukiv

díky bohu,že syn pomalu přebírá ambulanci. objednávám se jen k němu. starý je hňup. přišla jsem na to náhodou když jsem si šla pro kartu a mě uvítal milý mladý doktor,hleděla jsem jak puk. ale byla jsem velmi ráda :) raduje se ze všeho se mnou,je hodny :) no mě s největší pravděpodobností čeká císař:) mám úzkou pánev a pokud bude malá velká po mě tak normálně nepůjde to mi řekl dr rovnou. jasně je to pochopitelné, taky bych šla pryč po špatných zkušenostech.

In reply to by ZuzaneckaOVA

No vidíš, mě první dr. ani pánev neměřila a to byl jeden z důvodů, proč porod byl tak komplikovaný.
Dneska narazit na dobrého doktora je opravdu zázrak a jsem moc ráda, že je možnost si vybrat, ke komu chceš chodit :-)

In reply to by Elukiv

coo ? no to se divím . mě měřili sotva jsem otěhulila. sice zatím báj očko jen ty pánevní křídla a od stydké kosti k pupku ,ale ono se to dá odhadnout podle toho. přítel měl 2,7kg/49 ale já přes 3,50/52 takže kdo ví co se vyklube za obříka z naší malé :) jak bude mít víc jak 2,7 tak je to na císař noo.. je to tak,lepší vybrat si než se někde trápit :)

In reply to by ZuzaneckaOVA

Já měla 3,1 kg a manžel nevím, s jeho rodinou se nestýkáme, tak se ke mně takovéto informace nedostanou, ale dcerka měla 3,8 kg a 53 cm, takže taky obříček :DDD Jsem zvědavá na to druhé, mohlo by být po mně, ráda bych si jednou užila to malinkaté miminko :D

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

My jsme 56 nosili sotva týden co nás pustili z porodnice, tak si to dovedeš představit :DDD tak ať je miminko takové, abys ho mohla porodit přirozeně, CS bych ti moc nepřála :h:

In reply to by Elukiv

juva :D dík no, 56 mám většinu,sestřenka byla malililinká :) děkujiii :) :€s€: pořád se modlím za přirozený porod,protože po slepáku jsem měla problémy a co teprve císař:( už se nemůžu dočkat té tvojí kontroly :) já jdu až v únoru:(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky