Vitamíny na posílení imunity u dětí?

Holky mám znova dotaz. Jedno moje dítko má alergii na prach a plísně, od podzimu už měla čtyřikrát zánět průdušek, teď znova marodí, tak mě napadlo, že bych jí dávala nějaký vitamínky, ať není takovej chcípáček. Ani nevím, jestli něco pomáhá. Poradíte? Moc díky :a:

Ahoj, taky jsme měli problémy, malému se neustále vracel hrozný kašel a rýma, málem jsme skončili na alergologii, ale nakonec se z toho dostal díky skvělému doktoru z ORL. Nejvíc nám pomohl Aerius sirupek na alergie, čichat cibuli (můžeš i ji dát kolem postýlky), psí sádlo na průdušky (mastička z bylinek, velice nám pomáhá), laktobacilky a Marťánci imunactiv. Taky je dobré v ložnici zvlhčovat vzduch. Ať se brzy uzdraví.

In reply to by Andy12

Moc dík, Aerius nám dal právě alergolog, docela to pomáhá. Ale marodí stejně. A kolem baráku běhá šest ořechů skoro tchýně, tak sádla bude taky dost :s:.
Teda je to smutný, když je dítě marod, snad nám rady pomůžou, moc děkuju všem :a:

Lactobacílkami nic nezkazíte a prodávají se i s vitamíny od Biopron proimun..Chci je taky zkusit

Ahoj my užívame trnkový sirup od Weledy,je čistě přírodní a bio,dáva se na lžíci a nebo čajíčku.Pikovit jsme brali a nám moc nepomohl a plival mi to :dance:

taky jsem to řešila tady s holkama,Kubík byl často nemocnej (30měs.)a většinou mi holky radily PIKOVIT sirup.Od té doby co ho bereme,jsme nebyli nemocní,jen jedna mírná rýma.Jsem zato moc ráda. :///:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky