Beskydy - tip na výlet

20.01.2012

Ahojky,chci se zeptat, kdo jezdíte občas na hory do Beskyd, jestli máte nějaké místečko kde se rádi vracíte a především potřebuju nějaké místo kde to není příliš do kopce a kde se dá sáňkovat. Chceme jet totiž s malou 20.měsíců a velké kopce bysme asi nedali. Díky za tipy :-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj Miši :a: ,
doporučuji vyjet lanovkou se sáňkami na Pustevny a sjet dolů 6 km na sáňkách. My to absolvovali asi před 2 týdny, ale doporučuji vzít Lindušce buď fusak nebo deku. Nám Sofi ke konci už pěkně mrzla. Měli jsme 2 sáňky, ale jedny stačí. Tak si to moc užijte! A pozor na lanovce ;)

My milujeme frýdlantsko. Nevynecháme na oběd Fucimany. Sáňkovat se dá pod rajskou boudou, kde jezdí bus, lyžovat nad ní. Pěkná procházka je k Veličkovi, Zbujovi nebo ke koním. Pro otrlejší Lysá.

Jak už se tu píše, nejlepší místo, které splňuje tvé požadavky jsou opravdu Bečvy, mimoto jsou tam v tuhle chvíli asi 2 metry sněhu :one: Všude jinde jsou kopce příkřejší a město s možností nákupu drobet dál a náročnější cestou :) u Rožnova se silnice solí, ale tady u nás jenom sypou šterkem a přes kopec do města je to pak časově náročnější :)

Ahojky my rádi jezdíme na Horní Bečvu, jak v létě, tak v zimě! Je tam hrozně moc hotýlků, penzionů i chat, k zabydlení! Navíc v zimě hodně sjezdovek, vždy bydlíme přímo v kempu u přehrady, tam je i malý kopec, kde se dá sáňkovat! navíc je blízko rožnov pod radhoštěm, pustevny, takže jde kam vyrazit!! v létě pak naopak v blízkosti bazén i ta přehrada

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka