JAKÁ BYLA VÁHA MIMINKA PŘI NAROZENÍ U TĚHU CUKROVKY?!?!?!

19.01.2012

ahojte spíše asi již maminky.Jsem podruhé těhotná, první těhu v poho a druhé těhu cukrovka :-o
Prosím Vás holky, kolik vážili vaši mimískové při narození ty které měly z vás těhotenskou cukrovku?!?!?
Jsem z toho trošku nervozní. jsem 34 týden, ale už tak nějak nad tím začínám uvažovat, snad bude mrňousek v poho.....

Kliknutím vložíte smajlíky:

Já jsem u první dcery měla těhotenskou cukrovku podle prvního testu, pak všechny výslednky v pohodě, měla jsem být na dietě... Dcera se narodila v termínu 51cm, 3200g. A teď jsem 34. týden a taky mám cukrovku, jsem na dietě a taky všechny výsledky v pohodě a zatím podle ultrazvuku je miminko váhově úlně podle tabulek, ale ultrazvuk se může mýlit....

Měla jsem těhotenskou cukrovku a malá se se narodila 38+5tt a vážila 2170g a měřila 47cm. Vyvolávali mi porod protože se jim něco nezdálo a navíc že malá byla dost malá, zřejmě něco nefungovalo tak jak má a nakonec jsem skončila na akutním císaři. Vše v pořádku, zato teď nám dává zabrat.

já měla hodnotu 8 rovných, ale ostatní testy mi vycházely výborně, tak možná si myslím, že zvýšení zavinilo nachlazení při testu. Ale jinak chlapec, narozen 38+0 s váhou 3030g a 50cm. :a:

Jsem diabetička a Adél se narodila v 39.týdnu, měla 4260g a 52 cm, porod přirozený jen vyvolávaný.

In reply to by beruska233

nene, už mám cukrovku 6 let, mám pumpu. Rodila jsem v Praze normálně, ikdyž mi to normální nepřipadalo, vyvolávali porod a já rodila 3 dny, nevím co bych dala za císaře. Neboj, vše má své pro a proti, hlavně at jsou naše děti zdraví :one:

ahoj, první dcera 3450 g a 50 cm - neměla jsem těhotenskou cukrovku a druhá dcera 3850 g a 51 cm - těhotenská cukrovka, byla jsem na dietě. Obě se narodily asi týden před termínem. Odhad před porodem měly obě stejný 3750 g. :a:

1.syn 38+6 - 3300g, 50 cm
2. dcera - 38+1 - 3260g, 48 cm

o obou těhotenská cukrovka napřed na dietě, později na inzulinu

a máš nějakou dietu?Já měla zvýšenou a sestra mě hned hnala a dr. jen ať se držím podle diety co mi dala papíry..Jinak každý mi říkal jak budu mít 4kg dítě a malá se narodila(sice o měsíc dřív)2040g..Zřejmě něco nebylo ok,ale jen jsme si pobili v inkubátoru 14dní a je zdravá

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky