kyselé okurky v 19 měsících?

17.01.2012

tak se zeptám ještě takhle...dočetla jsem se,že kyselé pomáhá rychleji se zbavit salmonelozy... ale co dát 19 měsíčnímu dítěti kyselého,aby ho z toho nebolelo bříško,nezničila mu tím žaludek?? :?
dáváte,nebo dávaly jste v tomhle věku naložené okurky?? já včera zkusila jeden a večer docela plakal a kroutil se,my ale máme s bříškem trable od miminka...

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky,malej taky občas nějakou dostane,myslím že poprvé jsem zkusila kolem dvou let a v pohodě :) on je teda zbožňuje,myslím,že kdyby mohl,tak spořádá tu sklenici na posezení.žaludek mu to určitě nijak nezničí,hlavně ať to nejí samotný,ale s nějakým jiným jídlem,ať to v tom žaludku není tak agresivní.Malej jí dostane třeba k obědo,když je čočka nebo něco podobného.

In reply to by Leushka

hele,tak to ti vůbec nevím :( logicky si myslím,že by to vliv mít nemělo,protože salmonela je ve střevech a kyselé se zlikviduje už v žaludku,kde to spotřebují žaludeční šťávy,ale třeba to má nějaký jiný účinek.Já o tom neslyšela,ale to neznamená,že to nemůžeš zkusit,uvidíš :) jedna okurka denně ho určitě nezabije,pokuď mu teda po tom nebude špatně,ale to poznáš :)

malá jí kyselé okurky snad od roka...miluje je :-) ale nemá je často, navíc by nejradči dycky snědla celou sklenici, takže 2, max. 3 dostane a sklenice se musí schovat...a nikdy jí z toho nic nebylo.

děkuju,tak koukám,že prcci baští normálně,mě to přišlo,že to je docela síla na tak malý žaludek :? no je fakt,že jsem na to opatrnější.. o těch dětských okurkách jsem vůbec nevěděla,hned je zítra vyrazím koupit,moc děkuju :k: a když nebudou tak dostane prostě pul okurky denně,to mu snad neublíží...(jestli to teda fakt pomáhá)

Čauky,malá je má teda občas,ale má je ráda,babička je nakládá sama,takže nejsou tak kyselé.Začala je baštit kolem 20.měs.

malá jí kyselý okurky teďka od dvou let, ale klidně bych je dala idřív, ale spíš že je teď viděla na jednohubkách tak je chtěla :D no dost jí chtunala, zbouchala jich během vánoc kvantum, ale máme teda domácí. jenže ona ksyelý miluje asi to má po mě, kiwi chce taky jen kyselý a miluje i okurkový salát s octem. nevím teda jaký to mý vliv na salmonelu, ale protože píšeš že má ještě bolení bříška tak bych byla asi opatrná. :a:

doporucuji laktobacilky od sviss !!!skvela vec
a klidne dej kysele okurky malej stape asi od 1r i 5 po sobe :) moooc mu chutnaj :)

Leuš, Linduška už taky měla kyselé okurky. Dávám ji už skoro všechno a v pohodě. Druhá věc je to, jestli má s bříškem problémy. Zkoušej co může a uvidíš....

Tak já dávám dceři kyselý okurky normálně už od roka.Samozřejmě s mírou,ne celou sklenici:-)))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka