Jméná, jména, jména :-(

15.01.2012

AHojky maminky, těhulky :€s€:

chci se zeptat už někdo přemýšlíte nad jmény??? A nebo máte už někdo dokonce vybrané? Přecejen prcek je v bříšku a zachvilku bude slyšet ;) My se pořád nemůžeme rozhodnout jak mu máme říkat :( stojím si za tím, že to bude holčička a modlím se za to, takže vybíráme zatím pro cácorku :) zatím jí říkáme fazolka :///: a jak to máte vy???

Pohladte bříška :€O: a pěkné těhulení :q:

Ahojik, tak u nas bude kluk jasny po tatkovi - Petr, ale holku vazne nevime :( holka: Nela - (Nelča, Nelinka, Nelouš, Neli), Katka - (Káťa, Kačka, Kateřina, Kačenka, Katuška, Kačí), Nikolka - (Nikča, Niki, Nikouš, Nikola), Anetka - (Anďa, Anet, Aný, Aneta), Natalka - (Natalie, Naty, Natynka), Deniska - (Denča, Deni, Denisa). Jinak je to zatim ,,piškotek" :€s€: Nase prijmeni - Chvojkovi. :a:

Ja jsem u orvniho chtela Matyase, tatinek si pro holku prosadil Karolinku. Podvedome jsem tusila,ze to bude kluk tak jsem souhlasila :-) a 14 dni pred porodem jsem si to rozmyslela a mame Tonicka :-)

Ahojky!Tak my máme doma Filipa,teď čekáme holčinku Nicol.Jinak jsme teď měli na kluka Dominik,na jiným jsme se neshodli a na holčičiku se mi ještě líbí Kristýnka a Ella :dance:

Ahoj. Tak my jsme bříšku říkali fazolka a vyklubal se z toho syn František :) Teď jsem podruhé těhotná a říkáme mu žížalka :) Zatím nevíme co to bude, ale kluk se bude jmenovat Antonín a na holčičce se zatím nemůžeme dohodnout. Bude to Eliška, Magdalena, Dora nebo Adina :)

já si objednala knížku od Knappové(ještě nedorazila)a nějak si myslím,že to bude kluk..Ale jen pro holku máme vybráno s klučičím to bude horší

Ahojda, u nás jsme měli jména už asi před dvouma rokama a pořád nám to zůstalo, ale je to až do konce pro všechny tajemství. Vlastně i pro nás. Jsem v 32 tt a bublina se nechce ukázat. Takže když na ni\něho mluvíme je to bubla nebo bublina a drží se nás to od začátku:-))Ještě jdu na jeden kontrolní UTZ za týden a když se ani pak neukáže tak se musíme nechat překvapit :a:

tak u nás byla jména vybraná vcelku rychle, ale až lehce před velkým UTZ, ale než jsme znali pohlaví, tak jsem "to" oslovovala "miminko" - jak originální :///: :s: nu což, stejně mě ještě neslyšelo :///:

In reply to by Dedezka

Dr. nám to řekl ve 20tt a teď ve 24tt s jistovou potvrdil :) Jména ti nepovím, je to naše tajemství, stejně jako pohlaví :s: :s: Já vim, zní to asi blbě.. Ale řeknu ti jména, co jsme měli v úzkém výběru na chlapečka - na holčičku mám totiž vysněné jméno už dlooooouho.. tak teda chlapeček buď Jonáš anebo Filip... nakonec jsme tyhle dvě stejně přetrumfli jiným :s:

In reply to by Peťule..

já věřím, že to bude slečna... takže vybírám opravdu pro holčičku :))) každopádně děkuji za tip na kluka třeba to budu potřebovat ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No kalendář už jsme vzali a všechno jsme zavrhli... nic se nám nelíbí :((( ze začátku jsme chtěli Emmu ale ted už se mi to nelíbí... a dávat nějaký zahraniční jména k českýmu příjmení se mi moc nelíbí ;) ale Benjamin je moc pěkný jméno :) a gratuluji k holčičce... snad ju budeme mít taky :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka