Přeobjednat se nebo ne?

14.01.2012

Ahojky,
jen jsem se chtěla zeptat na názor.
Poslední MS 2.12., 6.1. první slaboučce pozitivní test a pak už to jelo - další dva testy pozitivní a čárka sílí :-)
Začíná mi být špatně, dva dny mi večer pobolívá břicho, prsa mám pěkně citlivá...
Ale o co mi jde, mám delší cykly, cca 30-32 dní, objednaná k dr. jsem na pátek 20. Chci ale vidět srdíčko, mít jistotu, že je mimi v pohodě, ne jako u první, kdy mne bývalá dr. strašila zamlklým těhotenstvím atd. Napadlo mne, zda by nestálo za to se přeobjednat na později...
Co myslíte?

Ahoj, taky Tě uplně chápu, u prvního, mi týden po vynechání potvrdil těhu no u druhého to mě strašil od začátku, že to špatně roste že se mu to nezdá no a bylo to zamlklé, no a teď, teď tam sice vidět bylo ale řekl mi že mi blahopřát bude až bude akce srdeční, ale viděl to celkem pozitivně jen si není jist kolik jich tam je. no hold přišla jsem moc brzy a je to malinké,a le vypadá to na dvě, no už se nemůžu dočkat příštího týdne :-D. Já myslím že v pátek už to u tebe musí být vidět.ja byla ve středu a už bylo cosik vidět a to mám poslední ms 5. 12.

ahojky, ja te uplne chapu,u prvniho mi dr Kaju potvrdil 7dni po vynechani ms,tedka jsem tam sla s druhym ve stejnou dobu,nic nevidel a tak me strasil mimodeloznim,musela jsem prijit za dalsich 5dni,aby videl,ze je spravne uhnizdene a je,dalsi ko az v 8-9tydnu,to uz bude i srdicko..zalezi fakt na tobe a muzes tam jit za cca 2-3 tydny,ale ja bych si okousala nehty i na nohou,byla bych tolik netrpeliva..

In reply to by MajaaKaja

Já se taky strašně těším, až tu bublinku uvidím, až budu mít aspoň na chvíli tu jistotu, že je v pořádku, až ji manžel poprvé uvidí na UTZ...
Ale stejně je tam ta nejistota ohledně toho srdíčka no. Nějak se mi nechce zažívat to znovu jako u dcerky. Jsem prdlá :s:

určitě si zajdi ať máš jistotu, že se ti mimi uhnízdilo kde má. navíc :h: jde vidět v 7.týdnu při další kontrole už ho uvidíš. neboj bude to brzy. přeju ať jsi v pořádku a veklá gratulace k těhu. :one:

Zajdi si k dr. nechat potvrdit těhotenství, ať víš, že je "miminko" uhnízděné v děloze a dr. si tě určitě brzy zase objedná. Srdíčko je vidět kolem toho 6.-7. týdne, nenechá tě čekat dýl.. ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka