Příspěvek na bydlení

13.01.2012

Ahojky holky mám takový dotaz bydlíme v rodiném domku kde bydlí další dvě rodiny tedy moje babička a mojí mamky sestra platíme všechno společně jako voda,plyn elektrika atd dela to měsíčně asi 4 500kč takže vždycky dame peníze mamčiný sestře a ona peníze odešle najednou mě by zajímalo jestli bych v tomto případe mela narok na příspěvek na bydlení a kolik by to asi tak bylo nevíte?
A ještě jeden dotaz nekde sem se dočetla že od novýho roku můžu žádat o zvýšeny RP neboli si přemenit delku rodičáku ale pry ten kdo si nemohl vybat delku pred porodem nemuze ani ted nevite nekdo?

Kliknutím vložíte smajlíky:

a máte oddělené domácnosti? jakože vaříte zvlášť a tak? tchýně a tchán jednu dobu byli oba na pracáku, už neměli na nic nárok, dostávali jen nějaké minimum a podávali si příspěvek na bydlen. Vím, že jsme k tomu přidávali čestné prohlášení, že my s manželem máme oddělenou domácnost. Taky když přivezli uhlí nebo kladovka dřevo, tak chodili s paragonama na sociálku.Takže nějaký příspěvek určitě existuje, oni toho vyřizovali v r.2010,tak nevím jestli to už není třeba zrušené. Každopádně nikdy neřekli,jestli něco dostali nebo kolik ... my nemáme žádné příspěvky, i ty přídavky na děti nám o 100 Kč. utekly

Ahojky tak my jsme bydleli s babičkou,stredou... ale měli sme sve patro a dostali jsme přisvěvek na bydleni prostě je to tva bytova jednotka...doložily jsme přijmy ja a manžel jelikož byl na pracaku tak sme žadali jinak to nema smysl,doložily jsme kolik platime elektřinu vodu apod.a něco malo jsme dostali nevim jak to mate vy?

POkud jste tam všichni hlášení k trvalému pobytu, tak nárok mít nebudeš, protože se posuzují příjmy všech osob k pobytu hlášených (nikoliv všech osob ve společné domácnosti, protože bydlet vás tam může klidně deset, ale pokud bys tam byla hlášená sama, berou se jen tvoje příjmy).

:a: obavama se,ze narok mit asi nebudes,jelikoz se posuzuji do zadosti prijmy vsech osob zijici ve VAsem baracku,takze nejspise mit narok nebudes.:-(Neni to tak,ze by se posuzoval jen tvuj prijem a vydaje na domacnost,jako je voda a jine,Beres e to se dohromady a take prijmy vsech

ahoj já beru příspěvek na bydlení a když s tebou někdo žije tak se posuzuje jeho příjem a pak ti řeknou zda máš na příspěvek nárok nebo ne. Já pobírám a to mám příjem ŘP 3800kč,alimenty 1500kč,500kč na dítě.

tak s tím bydlením ti neporadím,to fakt nevm a s tím rodičákem je to tak,že i v novém systému musíš splňovat podmínky pro výběr délky,pokuď je nesplňuješ,tak volit nemůžeš.Ale můžeš si spočítat,zda by seti i tak třeba přestup nevyplatil,protože čtyřletá se o něco navýšila.Každopádně,pokuď podmínky pro výběr splňuje alespoň otec dítěte,může od nového roku provést volbu on.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka