velký uzv ve 20tt

19.12.2011

Ahoj tetičky,tak jsme dnes měli velký uzv,mimčo je v pořádku,váží 285g.Dnes jsme 19+4 a mimčo odpovídá 19+2,takže pohoda.Jinak se pak Dr.díval mezi nožky a stále nic nevíme.říkal,že s hodně velkou rezervou holčička (to by byla bomba),ale mělo nožičky tak moc u sebe,že to co viděl klidně mohl být spláclý pytlík.Takže na příští kontrole jdu i na uzv a podíváme se znova.Pohyby cítím už od 16tt,takže už jsem o dost klidnější.Zatím jsem přibrala 2kg.Tak si užijte krásné a klidné Vánoce.Já jsem zvědavá na reakci Honzíka,zítra mu bude 18 měsíců,co bude říkat na stromek.Pa pa

Ahoj holky jsem ve 20tt.Přibrala jsem 7kg.Miminko se mě v bříšku pěkně vrtí :dance: .Ult.mám vše o.k ale doktor si není jistý pohlavím.Achjo.Poslední verze holčička.Nožičky máme stále u sebe,tak to nejde moc vidět.Takhle to vypadá každou návštěvu u dr..Všechny píšete jak malinko kg máte.Celý život cca 2 prsa.Ted mám 4ky :dance: ale celou dobu je mi dobře bez nevolností,tak si to užívám.

Ahoj gratuluji k tomu,že je miminko v pořádku. :k: :k:
Já jdu na velký ult. v pátek, to budu 20+1 tak jsem taky zvědavá jak mimi poporostlo. :) Jinak ty kila ti fakt závidím,já už mám +6kg, doufám, že nedopadnu jako u prvního +22kg :00:
Tak se mějte pěkně a krásné vánoce. :a: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka