Dobré ráno

16.04.2008

Hezké dobré ráno všem, jakou jste měly noc? Mě se vůbec z vyhřátého klobouku nechtělo :-) Ale co je pozitivní, že je po zítří pátek, což je super.

In reply to by VymazalovaKaterina (neověřeno)

Ahoj Kači, naštěstí jsou to jen noční můry, třeba Tě něco veselého dneska potká. Jo a po včerejšku mě nebolí záda (zatím). Pustila jsem si na to horkou sprchu a bylo to super. A stejně jsem moc netancovala, vždycky jsem jim ukázala začátek, jen pár kroků, aby se chytili a pak jsem si vždycky šla sednout. Takže docela pohoda. Jo a jak píšeš, že tě bolí spodek, to mě bolí taky, ale asi ne tak moc jako tebe. Ale když se chci třeba na posteli otočit a zapřu se nohama, tak to taky pěkně bolí.

protože v pátek mám dovolenou :\x: :\x: :\x: A budu se válet do desíti a pak se pojedem podívat po nějaké skříňce do dětského pokoje a pak bude véééliký oběd a pak se budu vyhřívat na zahradě, protože bude určo krásně :qu:
Na dnešek se ani neptej, sedím ospalá v práci a venku je zima a rámus, protože něco vrtají na chodníku a mám na něco chuť a nevím na co, brrrrrr :spid:

Ty jo, já se bojím si naplánovat následující den :s:, abych tam nevymyslela něco veledůležitého a nakonec nebyla v porodnici a ty takhle vidíš dopředu že už bude pátek a tedy následuje i víkend ;) No proč ne, já to taky tak vídávala, že ano }:)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka