tak se k vám taky předběžně přidávám

08.01.2012

ahoj lidičky,můžu se k vám přidat?včera jsem si dělala těhu test a jsou tam //,tak snad bude vše ok.doufám,že jsem se trefila a budu patřit do září.k doktorovi se musím ještě objednat.jinak se jmenuji Veronika,je mi 24 a mám 32 měsíční holčičku Terezku.všechny tady moc zdravím :a:

Ahoj Veru, gratuluji k druhému těhotenství :-) koukám, že jsme stejně staré, jen mé holčičce je 25 měsíců. Druhé těhu nám vyšlo dřív, než jsme čekali :D

In reply to by Verucira

U nás je to přesně naopak :D první plánované a snažení trvalo 5 měsíců a teď u druhého jsme sotva vysadili prášky, jednou to zkusili a šup, podařilo se :///:
Taky držím palce, ať je vše v pořádku a bez sebemenších problémů :one:

Tak to je super.. gratuluji. Já se testovala o Nový rok a na kontrolu jdu až 23.1. Hrozně se těším, už by to mělo být cca 8tt, tak snad u nás vše dopadne na jedničku. Dej vědět, jak u dr.
Paa

Ahoj Veru ,tak ještě jednou mooooooooooc gratuluji :€O:
A teda pokud ses netestovala ráno a čárka byla i tak krásně vidět ,tak není pochyb :)Jsi těhotná mamino :)
A zase bedeme mít skoro stejně staré dětičky :) tentokrát o 4 měsíce :///:

Jé taky moooc blahopřeji!! Já dneska tak samooo. toš to na tom budem podobně. já mám doma 31 měsíčního chlapečka. a dneska výrazné //. minulý týden byla slaboučká. Kdy půjdeš k dr.??

...to je paráda,hlavně at je vše v poho :one: Ty jsi z květnátek 09,že? Já taky :s: A vypadá to,že budeme mít taky zařijnátko,k dr jdu ve středu,já // objevila dva dny po vánocích :dance: Tak držím palce at je vše O.K.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky