Bolesti po milování

Ahoj holky, tak se mi zas něco povedlo. Včera jsme :sex: , bylo mi dobře, nic mě nikde netlačilo, nebolelo, nechala jsem se unýst a řádila jak kdybych těhu ani nebyla. Pak mě v jednu ráno vzbudila bolest v zádech a podbřišku, nepřestávala, jenom slábla a sílila, vydržela jsem to dvě hodiny, docela jsem byla vyplašená, co jsem to provedla. Napadlo mě pak dát si horkou vanu. Vodu jsem měla trochu teplejší, byla jsem z ní celá růžová, ale bolesti hned přešly, tak jsem si tam lebedila asi půl hodiny. Konečně jsem ve čtyři ráno usnula. Jenže ráno bolesti pokračovaly, naštěstí jsem jela dneska vyřizovat na úřady, tak mi pomohlo natřásání v autobusech. Teď už to bolí jenom malinko. Říkala jsem to mojí mámě a ta mi vynadala, ani nebudu říkat ty sprostý slova, co z ní padaly :00: . Že jsem prej mohla porodit dřív. Tak nevím. A jinak horkou vodu bych taky neměla hodně že jo? Jenže mi to tak pomohlo, že mám večer chuť naložit se tam znova.

In reply to by Keltka

My si říkáme všechno, tak jsem se svěřila, kdo mi taky řekne upřímně svůj názor :///: . Řekla jsem to i doktorce a ta na to, že to je normální a že se to nemá přehánět. Byla úplně v klidu :)

ty jsi číslo :s: :s: ale hlavně že už je dobře 8)
jinak s tou vanou.... já ti nevím, říká se, že by se to nemělo, ale já si dávám vanu tak třikrát týdně a 37°C rozhodně nemá :? Je teda fakt, že si napouštím jen trochu vody, abych si nahřála záda a břuško si jen polívám.. Ale ono taky napustit tu naší obr vanu 3x týdně až po okraj (s objemem 570l :///: ), tak se asi nedoplatíme :s:

In reply to by Peťule..

No teda by mě nenapadlo, když je mi tak dobře, že se může něco stát. Když jsem čekala dvojčata, tak žádnej sex nebyl, tak nevím, co si můžu dovolit. Teď při jednom mimču mi je docela hůř než předtím. Jeden den vytřu celej barák a ještě druhej den si říkám, že já kráva jsem se tak namohla. Už začínám pokukovat po mopu, protože to věčný ohejbání u máchání hadru je fakt náročný. Teda to jsem na starý kolena dopadla :s:

In reply to by Monika Císařovská

přesně z toho důvodu jsme taky pořídili mop :///: a neboj se, že jsi v tom jediná, my když si zařádíme, tak mám půl noci tvrdý panděro :///: naštěstí to dál ještě nezašlo 8) ale stejně raděj opatrně čoveče, nehopsáš po tom chlapovi jediná, hopsáte po něm dva a tomu druhýmu se to nemusí až tak líbit :s:

In reply to by Peťule..

:s: :s: :s:
Teď jsem měla takovej záchvat smíchu, že jsem se s tvojí odpovědí pochlubila mojí polovičce. Naštěstí je zabranej do psaní, tak jenom souhlasil :). Jen ty mopy budu muset koupit tři, holky s nima rády vytíraj a o jeden by se praly. A já si taky jeden pořídím, aby bylo vytřeno opravdu všude :)

In reply to by Peťule..

Koukala jsem včera na obyčejnej provázkovej za padesát korun, k tomu kýbl za stopade, tak to vyjde celkově na tři kila a spokojený budem všechny tři ženský :). Jsme doma, tak máme čas se s tím crcat :s:

In reply to by Monika Císařovská

když já tim provázkovým ten náš svinčík tak maximálně pohonim po bytě 8) v naší domácnosti žije manžel a dva kocouři a já nemám tak pevné nervy, abych se denně rozčilovala ještě nad mopem :///: ale s pomocnicema to určo půjde jedna radost :one:

In reply to by Peťule..

Ale napsalas to tak krásně :). Je fakt, že některý chlapi nekoukaj pod nohy, co jim kde spadne. Třeba zameteš a než doběhneš pro smetáček a lopatku, tak do toho vleze. My máme taky jednoho kocoura, věčně rozhazuje kočkolit po koupelně, dobytek. A nejradši, když vytřu a je to mokrý, to můžu vytírat znova, protože se to přilepí na podlahu. Jinak tatínka máme čistotnýho :s:

In reply to by Monika Císařovská

hele téma "manžel" je skoro na encyklopedické vydání, takže k tomu se snad ani vyjadřovat nebudu :///: Je to miláček, to jo, ale kde mu upadne ponožka, tam ji dovede nechat ležet i týden a je mu jedno, že ji denně 15x překročí... Samozřejmě trochu přeháním, ale občas je opravdu k zulíbání 8) Jinak kočky..... Čím větší plemeno, tím větší čuně :pig: Máme jednoho mainského mývalího a ten když jde hodit bobek, tak nás berou mrákoty.. Nemluvě o tom, že tudle se mu kus hovínka přilepilo na ocas a ten blbec lítal v amoku po bytě a všude nechával hnědý šmouhy.. To si pak už říkáš, jestli to máš fakt za potřebí 8)

In reply to by Monika Císařovská

Ten náš blbec se bojí sprchy, ale jinak když je ve vaně trochu vody, tak do ní skočí dobrovolně 8) Hele abych neopomenula toho druhého (britský modrý), tak minulý týden se nám taky hezky vyznamenal - zastrčil hlavu do záchodku, uhrabal si hromádku a bobek pustil před záchodek s hlavou vevnitř.. Stalo se to poprvé a manžel doufá, že naposled, bo do toho málem šlápl :///:

In reply to by Peťule..

Jojo takže mazlik :s: Mamka má kočku a kocoura a to je taky něco :s: Malej normálně aportuje :s: .... a z jaké stanice je máš jestli se můžu zeptat?

In reply to by Nessie

no náš sice ne že by aportoval, jako že by donesl zpět hračku, ale když mu ji hodíš, tak za ní běží a odnese si ji v mordičce někam, kde ho nevidíme :s: Jsou to zkrátka hajzlici :) Jinak nemáme ho přímo z chovné stanice, paní kdysi koupila papírovou kočičku, ale výstavy s ní jela jen párkrát, pak se jí narodil první kluk a tím to skončilo.. no a když jsme si brali kocourka domů, měla v postýlce čerstvé druhé miminko :) takže na kočičku a ježdění po výstavách už čas nebude a zůstane taky jen na mazlíka :)

In reply to by Peťule..

Mainky jsou úžasný :s: Já pak chci taky ta jedna má jít na připuštění tak přemýšlíme,že by jsme si vzali kocoura :s: Já mám exota :s: je to zvláštní plemeno a málo k vidění je sice už starý a má amputovaný ocas ale jak jsme se přestěhovali a on šel s námi je z něj mladík :s:

In reply to by Nessie

Jinak se omlouvám,že jsem Vám so toho tak vlezla :dance: Pročítám učím se připravuji se na to co mě čeká :s: Ale pobavili mě ty ponožky půjčím vám mého kocoura ten to vše pozbírá bud odnese do ložnice nebo do svého záchodu :s: }:)

In reply to by Peťule..

No je to prča, když otravuje ve dvě ráno a pořád se vrací :s: . Má oblíbený umělohmotný hodinky, který chrastěj a lítá s nima pořád. Když mu je schováme, tak je stejně vyšťourá a nedá pokoj, dokud je nedostane. Taky se v noci chodí mazlit, strká nám fousy do ksichtu a jak se probudíme, tak začne vrnět jako blázen a nedá se odradit. Ale prča to vlastně je :)

In reply to by Monika Císařovská

doporučuju skouknout videa "Simon´s cat" na Youtube :one: U nás mi jedna kočka spí za hlavou a druhá loví nohy z pod peřiny.. A co milujou oba dva, to jsou tyčinky do uší.. Vyštrachají je úplně odevšad a pak s tím dělají binec.. A ten mainský tak jakože vrká a hňup to dělá vždy před nějakou tou noční lumpárnou, takže se tím prozradí a my už jsme ve střehu se střičkou na kvítka - to jediné na ně na oba platí :///:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka