Autosedačka Cybex Solution do 36kg

05.01.2012

Holky, máte ji některá? Zamilovala jsem se do ní. Jaká je? Vyhovuje vám? :///:

Ahoj my jí máme tu lonskou kolekci 9-36 a nemužu si vynachválit.Mylýmu jsou 2 roky a už jezdí bez předního mantinelu.Já jí koupila protože byla nejbezpečnejší sedačka na trhu a je vážne nejlepší.

In reply to by golokaa

Ta paní v Malvíku nám to takhle nějak ukazovala, akorád, že už jsem tam neměla posazení dítě, tak jsem si nebyla jistá. Asi do ní půjdeme...my máme už kolem 15kg, takže když se neškrtíte vy, tak my taky nebudeme.

tez my ji dostali na Vánoce od babičky máme cybex solution x - je to ta bez isofixu ale zase ne ta uplně levná- ta prostřední :)

In reply to by Tez

ty asi myslíš jen barvičku,protože tato je s isofixem a je dost předražená.My ji kupovali mylsim někde na mmb a měli jsme ji za 2300tuším ale byla to ještě lonská kolekce.My máme černo-šedá a je tam červený proužek a nápis červený

In reply to by lidus84

ted budu rejpalka trošku já :)mám zjištěný,že njelepší je mít pro dítě autosedačku s nejbližším váhovém rozmezí jeho váhy.Ta 9-36 je spíš univerzál.a dají se od ní pak ty pásy oddělat a nebo zas musíš kupovat novou?
My koupili zrovna tuto Cybex solution x - vyhrávala první příšky testu a všichni si ju chválili

In reply to by Jajusskaa

Já si na těch pásech trvám, že je to bezpečnější, ještě pro dvou a půl leté dítě, které ještě nemá takovou fyzickou konstrukci jako třeba děti čtyřleté. Měly by je držet vlastní pásy, kolem obou ramínek, to je ta nejbezpečnější varianta, sedačka se ani nehne... A dítě se z toho nedostane. V případě nehody to musí být výhoda, oproti běžnému pásu, který vede napříč... S tou svojí autosedačkou nevím, nevybírala jsem ji, máme ji od známých kteří opouštěli Irsko, dostali jsme ji zadarmo.

In reply to by Tez

No tak to už je na ni veliký, Terka má taky kolem 15kg, ale právě máme až do 36kg, bude ji mít ještě dlouho. Jinak Terka měří asi 99cm. Zkus si vybrat nějakou v té kategorii do 36kg, ale s těmi pásy. Fakt se to nedoporučuje a už né vůbec do těch 3 let věku... Terka má 3 a půl roku, taky bych brala autosedačku která se připne jen hlavním pásem, je to o něco jednodušší a rychlejší to dítě do toho dát a i vyndat, ale není to tak bezpečné...

In reply to by lidus84

No, my ji chceme stejně asi ke 3narozkám, to za prvé, i když ted jsme říkali právě, asi dřív kvůli tý hlavičce. A za druhé, zběžně jsem na ně koukla, ale není tam žádná známá značka, tak se toho trochu bojím...

In reply to by Tez

Tez ještě to pořádně promysli. Já ti řeknu jedno... Terka má těch 15kg a když jsem vozila dítě sousedce - je tedy robustnější než Terka, výškově jsou na tom stejně, kolem těch 100cm, přinesli mi do auta právě takovou sedačku bez vlastních pásů. Ta malá to měla těsně kolem krku... Počítám že 100cm Samík asi ani nemá? Ta kategorie 15-36kg je už pro ty největší děti. Když mrkneš na internet, většinou od 4 let až... Zkus mrknout na těch 9-36kg raději, vejde se tam tak i tak a s vlastním pásem to bude bezpečnější... Tahle autosedačka co je připoutaná jen pásem auta ani moc nedrží, vyklá se do strany, není tak dobře uchycená jako ty které mají vlastní pásy, ty se ani nehnou...

In reply to by lidus84

No, já to ještě promyslím. Sam má asi kolem 95cm. Tyhle autosedačky jsou od 3-12 let, mají odnímatelný podsedák. Ale ta Cybex má uchycení pásu tak, aby to neměl kolem krku. Ukazovala nám to na trenažeru.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka